036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Gripen Wheels tackar William Haag på Haags Gummi i Vara, Däckpartner för ett par fina bilder på en John Deere 7730 som har fått på nya däck, BKT AGRIMAX FORTIS levererade av Gripen Wheels AB.

Fram: 600/70R30 BKT AGRIMAX FORTIS
Bak: 800/70R38 BKT AGRIMAX FORTIS

BKT AGRIMAX FORTIS

Ett tillförlitligt däck under alla former av förarbeten, jordbearbetning och transportarbeten. Däcket är avsett att användas med de senaste, modernaste och mest kraftfulla traktorerna och AGRIMAX FORTIS möjliggör mycket stora laster på upp till 65 km/h. Det ger enastående dragförmåga och förstklassig hantering, samt maximal komfort för en perfekt körupplevelse. Däcket är konstruerat med förstärkt däckhölje i nylon för ökad produktivitet på åkern, och marken skonas tack vare minskad jordpackning.

AGRIMAX FORTIS är perfekt för alla aktiviteter rörande markberedning, plantering och underhåll. Däcket är designat för kraftfulla fyrhjulsdrivna traktorer och har utmärkt dragkraft, även i svår terräng Vidare har däcket utmärkt flytförmåga och ger därmed minskad jordpackning och lågt rullmotstånd, vilket innebär bränslebesparing samt minskade miljöutsläpp.

Tekniska specifikationer kan ni läsa här.

Vi tackar William Haag på Haags Gummi i Vara, Däckpartner för de fina bilderna och ännu en fin affär.