036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Gripen Wheels har nyligen fått leverera 2 set traktordäck av mönstret BKT AGRIMAX RT 657 till Däckia Örebro.

Det var Däckia Örebros kund Magnus Eriksson från MA Lantbruk som utrustade sina traktorer, en John Deere 6920 och en John Deere 6910, med följande däck:

Framaxeln: 540/65R28 149D/152A8 TL RT-657 AGRIMAX BKT
Bakaxeln: 650/65R38 163D/166A8 TL RT-657 AGRIMAX BKT

Från början var det bara den ena traktorn John Deere 6920 som fick nya däck men Magnus blev så imponerad av BKT däcken att han valde att montera samma kombination på din John Deere 6910.

John Deere 6920

MA lantbruk AB

MA Lantbruk som ägs av Magnus Eriksson har 3 anställda och ligger i Glanshammar, Örebro.

Inom verksamheten bedrivs mjölkproduktion och uppfödning av nötkreatur av mjölkras samt spannmålsodling och vallodling.
Företaget utför även markentreprenad samt veterinärverksamhet.

När lantbrukets ägare Magnus Eriksson testat däcken på sin John Deere 6920 blev han som sagt så nöjd att han valde att utrusta även sin John Deere 6910 med BKT AGRIMAX RT 657.

Vi tycker att det är otroligt roligt att lantbrukaren Magnus blev så nöjd med BKT däcken av mönstret AGRIMAX RT 657 att han valde att köpa ett ytterligare ett set till en av sina andra traktorer.

RT-657 AGRIMAX BKT

Detta är ett utmärkt däck för körning på väg och för jordbearbetning samt för andra arbeten inom lantbruket. Det ger förstklassig körkomfort, och bidrar dessutom med betydande bränslebesparingar. Andra fördelar hos AGRIMAX RT 657 är att det har stor lastkapacitet, även i hög hastighet.

Detta däck är ett mycket bra alternativ för dig som behöver ett mångsidigt och tillförlitligt däck utan att kompromissa om prestanda.

Användningsområden är bland annat:

  • Transporter på väg och åker
  • Jordbearbetning
  • Skörd på vingårdar

Egenskaper

  • God dragförmåga
  • Hög lastkapacitet
  • God förarkomfort
  • Bidrar med lägre jordpackning
  • Självrensande

Befintliga dimensioner och tekniska specifikationer.

John Deere 6910

Vi riktar ett tack till Däckia Örebro samt till MA Lantbruk AB och är mycket glada över att få höra om ytterligare en kund som är otroligt nöjd med sina BKT däck. Ni köper däcken via Gripen Wheels återförsäljarled och om ni har frågor så tveka inte att höra av er till oss.