036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Torsdagen den 26 september träffades representanter från BKT och La Liga i Madrid, för att formalisera avtalet dem emellan.

På bilden ovan Rajiv Poddar, Joint Managing Director BKT tires.

BKT som nyligen blivit officiell sponsor av den spanska fotbollsligan La Liga träffade representanter från ligan i Madrid förra torsdagen för att befästa samarbetet.

BKT , vars marknad till ca 50% finns i Europa har redan satt ett avtryck i fottbollsvärlden och sponsrar nu även Frankrikes Coupe de La Ligue och italienska serie B.

Syftet med BKTs sponsring av sport, och i synnerhet fotboll, syftar till att stärka banden mellan BKT och idrottvärlden, eftersom koncernen delar samma värderingar som så ofta förknippas med sport; Fair play, respekt för motståndaren, konkurrens och strategi

 

“LaLiga står för förträfflighet och är synonymt med fotboll med stort F”, säger Rajiv Poddar, Joint Managing Director på BKT. “Från och med i dag genomför vi en ny marknadsföringskampanj i den spanska fotbollsvärlden, och jag är verkligen glad och stolt över det. LaLiga är ett varumärke med odiskutabelt värde. Det är en ära att få verka sida vid sida med det namnet!”

“Jag är verkligen glad över att vi kan stärka banden mellan BKT och sportens värld, och framför allt fotbollsvärlden där både spelregler och dynamik är helt i linje med våra egna värderingar, för att inte tala om att vi delar samma beslutsamhet och kompromisslösa segervilja”, säger Lucia Salmaso, Managing Director för BKT Europe, till The Economic Times.

Óscar Mayo, International Development Director för LaLiga, tillägger: “LaLiga kan hjälpa varumärken att öka sin exponering världen över. Vår serie har miljontals fans över hela världen som därmed utgör en enorm publik, vilken varumärken kan interagera med. Vi ser fram emot att samarbeta med BKT de kommande åren och att hjälpa företaget att uppnå sina mål.”

Rajiv Poddar

Óscar Mayo, International Development Director of LaLiga

Man diskuterade även miljö och hållbarhet i Madrid och tack vare samarbetet med Cesvi Fondazione Onlus har BKT planterat träd i Amazonas för att bidra till det så viktiga skyddet av regnskogen, världens lungor.

läs mer: