036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

BKT:s nya 3D-funktion presenteras.

BKT har infört en ny funktion på sin hemsida som går ut på att användaren/besökaren kan se däcken 3 dimensionelt.

Denna tjänst finns nu tillgänglig på bkt-tires.com

De nya och originella 3D-funktionerna är avsedda för användare och erbjuder  en fördjupande och engagerande upptäcktsresa för alla som är intresserade av BKT-däck.

Nu  kan man på webbplatsen bkt-tires.com se över 300 produkter i BKT:s däcksortiment i 3D, och interaktivt ”utforska” däcklösningar liksom själva webbplatsen.

Med hjälp av den nya funktionen går det att betrakta däcken ur olika synvinklar och studera dem in i minsta detalj. På så sätt kan användare enklare välja den mest lämpliga produkten för sina behov.

Men det är inte allt. Onlineupplevelsen förstärks också av BKT:s nya “videoklipp”, som kompletterar 3D-visningen av däcken. Filmklippen kan visas med ett enkelt klick och här berättar experter från BKT om det valda däckets viktigaste funktioner och egenskaper. Genom att starta videon kan man till exempel se däcket under teststadiet och lära sig mer om dess teknik och främsta egenskaper.

Fokus för BKT:s nya onlineupplevelse är alltid detsamma: slutanvändarna och deras krav och behov.

Engagerande, interaktivt och medryckande;  Det är de här nyckelorden som uttrycker essensen av BKT:s nya, egenutvecklade funktioner, designade för att låta användarna uppleva varumärkets lösningar på ett helt nytt och engagerande sätt.

Detta är ännu ett steg för företaget som ständigt arbetar för att göra onlineupplevelsen mer användarvänlig, i strävan efter att tillhandahålla alltmer interaktivt innehåll till kunder och slutanvändare.

Se videopresentationen av de nya funktionerna på BKT:s webbplats: https://vimeo.com/547937734