036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Borgeby Fältdagar 2019 som arrangerades den 26-27 juni i Borgeby utanför Lund blev en riktig dundersuccé. Deltog från Gripen Wheels gjorde Pelle Fritzson, Maria Fritzson, Thony Ljungh, Peter Hjerp, Martin Andreasson, Per Glennfalk, Wilma Andreasson och Freja Andreasson.

Solen gassade och termometern visade på 30 grader när vårt team började bygga monter redan på måndagen den 24e. Dagen innan mässstart var allt på plats och BKT däcken stod uppradade redo att visas upp.

Per Glennfalk från Team BKT Sweden, ATV var på plats med sin ATV och pratade ATV däck. Nedan med två besökare och Gripen Wheels VD och ägare Pelle Fritzson.

Vårt sponsrade innebandylag Kävlinge AIK var på plats med flera tjejer och blåste fotbollar och delade ut på löpande band. Flera tusen fotbollar delades ut och enligt flera utsagor var detta mässans höjdpunkt, speciellt för de små. Tack till er tjejer!


Det var fullt drag i vår monter båda dagarna och vi är glada över alla möten med nya, såväl som befintliga kunder och kollegor och alla andra som kom till vår monter.

Tack till alla som besökte vår monter!