036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Kunden Kanonaden Entreprenad AB hade akut behov av 4st 23,5X25 däck till en Volvo A25F. Däckservice i Aneby ryckte ut direkt och hämtade 4st 23,5R25** 201A2/185B E4 BDTS HILO på Gripen Wheels lager vilket vi är glada över.

Däckservice i Aneby

Sedan starten 1983 har Däckservice i Aneby jobbat för att ge kunden professionell service vid köp av däck och fälg. Sedan 1991är verkstaden en del av Däckteam som finns på ca 120 orter runt om i landet.

Företaget har idag 4 anställda och jobbar med att ge sina kunder bästa kvalitet, service och snabba leveranser på allt som utförs. Målet är att alltid hålla med de senaste verktygen och bästa utbildningarna för att möte de nya krav som hela tiden ställs.

Däckservice i Aneby jobbar med däck, fälgar och lackskydd. Man servar samtliga däck som finns på marknaden. Med sin fullutrustade servicebil hjälper man kunderna var de än står, på åkern, på vägen eller i skogen. Man löser allt från reparationer till nya däck och vätskefyllning på plats för både små och stora fordon. Företaget har även Webshop
Man säljer även fälgar från de flesta leverantörerna.

Kanonaden Entreprenad AB

Kanonaden är ett av Sveriges snabbast växande entreprenadbolag med över 370 anställda och en omsättning på mer än 2 miljarder kronor samt strategiskt placerade kontor från Kalmar i söder till Mora i Dalarna. Företaget jobbar med totalentreprenader där man i ett tidigt skede har möjlighet att vara med och styra projekteringen. Antingen via en strategisk partnering eller som en traditionell totalentreprenad. Kanonaden Entrepr3enad AB arbetar med samma rutiner som storbolagen men med det mindre bolagets engagemang.

Företagets medarbetare besitter stor kompetens inom mark- och anläggningsarbeten och genom att kunna erbjuda flera teknikområden till sina kunder skapar man effektivitet och en prisvärd slutprodukt.

Bolaget består av moderbolaget Kanonaden Entreprenad AB och dotterbolaget Kanonaden Entreprenad Mälardalen AB. Bolagen verkar inom samma segment men med annan geografi.

”Kanonaden ska vara det självklara alternativet till de större byggbolagen både för våra kunder och våra medarbetare. Genom en gemensam vilja till lönsam tillväxt ska vi med stort yrkeskunnande, ärlighet och frihet till entreprenörsanda sätta kunden i fokus samt genom respekt, glädje och gemenskap skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare.”

HILO BDTS

Detta är ett dumperdäck från HILO som är konstruerat för att klara många olika underlag.
Det djupa E4 mönstret, som för dimensionen 23,5R25** mäter 48 mm, ger däcket hållbarhet och lång livslängd.
Däcket ger även god komfort i förarhytten.

Dimensionen som monterades på denna Volvo A25F har en höjd på 1673 mm och en bredd på 597 mm. Belastningsindex är 185B och däcket klarar en belastning på 9250 kg vid rekommenderat lufttryck på 5,25 bar. Rekommenderad fälg är 19.50×25.

Hilo produceras av Xingyuan Group i Kina. Hilo är ett däckfabrikat som håller världsklass i kombination med konkurrenskraftiga priser. Fabrikatet är ett mycket bra och prisvärt alternativ till de allra största fabrikaten.

Tekniska specifikationer finner ni här.

Däcken säljs via Gripen Wheels återförsäljarled.

Volvo A25F

Denna dumper som är tillverkad av Volvo Construction Equipment väger 24 ton och uppfyller de höga krav som fastställts i utsläppslagstiftningen Tier 4i (USA) och steg III B (Europa). Motorn är en Volvo D11H och har 320 hästkrafter. Dumpern kan köras i 53 km/h och har en lastkapacitet på 24 000 kg.

Midjestyrningen ger föraren enastående kontroll över maskinen genom både sin höga styrkraft i tuffa offroad förhållanden (t.ex. djup lera) och dess precisa och säkra körning vid hög transporthastighet. Det självkompenserande hydromekaniska systemet ger extremt kort vändradie, vilket är användbart vid lastning och lossning på arbetsplatser med begränsad yta och i skarp kurvtagning på trånga in- och utfartsvägar.

Korgen är tillverkad av HB400 stål, och dess design med hög tömningshöjd och tippvinkel ger optimal tömning av korgen. Ett kraftfullt, lastkännande ”slutet centrum” hydraulsystem och dubbelverkande enstegs cylindrar höjer korgen även i branta nedförsbackar.

Vi tackar Däckservice i Aneby och Däckteam för vårt goda samarbete och Kanonaden Entreprenad AB för att de valde HILO BDTS däck från Gripen Wheels.