036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Fredagen den 21 april och lördagen den 22 april var det demonstrationsdagar hos Ingemars Maskiner AB i Fristla och på lördagen var Martin Andreasson från Gripen Wheels på plats för att visa däck från BKT tires.

Ingemars Maskiner har nyligen tagit in ett nytt fabrikat av hjugrävare, Sunward/Engcon, som man visade upp och som kunderna gavs möjlighet att provköra. Man visade även upp IM maskiner, vedmaskiner, släntklippare, betesputsar och andra redskap.

Martin Andreasson från Gripen Wheels var på plats på lördagen för att prata däck- och hjullösningar och han hade med sig däck från BKT Tires. Under dagen gavs det möljlighet att göra riktigt bra däckaffärer och Martin hade även med sig många fina give aways från BKT.

Ingemars Foder och Maskin AB

Grunden till Ingemar’s maskiner skapades av maskinentusiasten Ingemar under början av 2000-talet. Ingemar som är uppväxt på bondgård har alltid haft intresse för lantbruk, och år 2005 kom startskottet. Efter att Ingemars ladugård brunnit ner valde han att ta steget och fullfölja sin dröm.

Han byggde upp en ny lokal och Ingemars foder grundades. Efter ett tag insåg Ingemar att hans kunskap om traktorer och tillbehör, gjorde det möjligt att köpa och sälja maskiner. Det ledde till att han köpte maskiner både för eget bruk under skörden men också för att sälja. Detta blev starten av Ingemars foder & maskin.

Ingemar började fokusera allt mer på traktorer och 2012 grundades Ingemars foder & maskin AB. På sommaren tillverkade Ingemar hö, hösilage etc. och under andra delen av året köpte och sålde han maskiner.

Från 2015 blev fokuset på maskiner allt större och idag är man ca 10 anställda på företaget och jobbar stenhårt för att leverera begagnade maskiner till kunderna. I verkstaden finns kompetent personal som renoverar och rustar upp traktorerna för att kunderna ska känna sig trygga och nöjda med sina köp.

Ingemars Maskiner erbjuder även nya redskap och maskiner såsom jordfräsar, betesputsar etc. från sitt eget märke IM, vilket  man hoppas ska växa och bli ännu större och bättre i framtiden. 

Vi ger kunden rätt förutsättningar för att lyckas, en maskin skall passa till kundens önskemål. Vi vågar säga till vad du skall ha, med lång erfarenhet och kunskapen är vi övertygade att du i efterhand kommer vara en nöjd kund!
https://ingemarsmaskiner.se/om-foretaget

Det var fint väder och vårsolen förgyllde dagen med sin närvaro. BKT fotbollarna var som vanligt populära liksom övriga give aways från Gripen Wheels leverantör BKT Tires.

Gripen Wheels har ett mycket bra samarbete med Ingemars Maskiner AB och levererar däck inom lantbruk, entreprenad, skogsbruk, ATV m.m för montering på företaget kunders maskiner.

VI säger tack till Ingemars Maskin för väl genomförda demodagar och ser fram emot nästa besök hos vår återförsäljare.

BKT Logo