036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Den gångna veckan hade Gripen Wheels tre säljare som var ute på lokala visningar.

Thony Ljung besökte Eslöv, där Maskingruppen tillsammans med Wallins Traktor satsar, med invigning av nya lokaler.

Maskingruppen erbjuder det bästa inom park-, trädgårds-, lant- och jordbruksmaskiner och har ett gediget sortiment bestående av nya och begagnade maskiner samt ett brett och välsorterat utbud på eftermarknaen. 
Wallins traktor är verksamma inom lantbruk, skog och trädgård, och är återförsäljare för ett antal ledande tillverkare av maskiner inom dessa områden. Företaget har varit verksammt i Hörby i mer än 30 år och satsar nu alltså på nya lokaler tillsammans med Maskingruppen.

Fredagen den 20/9 och lördagen den 21/9 var det öppet hus/officiell visning i den nya anläggningen på Åkerivägen 8. Man visade maskiner från Massey Ferguson, Kverneland, Wacker Neuson, Weidemann, McHale och Joskin. Thony Ljungh frpn Gripen Wheels visade traktordäck från BKT och Stocks dubbelmontage. #Stocks #BKT

 

Ulf Gentoft och Johan Eriksson besökte Däckia Jönköping och visade däck från Pirelli. #Pirelli #Prometeongroup

Mikael Gratjov besökte Årjäng och Myrvolds Maskiner som hade maskinvisning i lördags, den Myrvolds Maskiner är ett företag som arbetar med utrustning för skogs och lantbruk. Företaget har lång erfarenhet och har varit med ända sedan motorsågens intåg i skogsbruket. Service och reparationer utförs i egen verkstad eller med ambulerande servicebuss. Varumärken som säljs är Massey Ferguson, Suzuki, Honda, Stihl och Jonsered m.fl.

Tack till Maskingruppen, Wallins Traktor, Däckia Jönköping och Myrvolds Maskiner. Samt till Gripen Wheels duktiga säljare som genomförde dessa lokala visningar; Thony Ljungh, Ulf Gentoft, Johan Eriksson och Mikael Gratjov.