036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Gripen Wheels är glada över ytterligare en leverans till Maskingruppen i Falkenberg AB, som sålt en ny svart Massey Ferguson 7726S Dyna VT Next edition -2020, 255 hk, till Bo Svensson Harplinge Maskinstation AB.

 Originaldäcken som var 60 profil byttes ut eftersom Bo, ägare av Harplinge Maskinstation AB, föredrog 70 profils-däck med IF teknologi, då han tyckte att 60 profil blev fel till hans ändamål.
Bosse önskade BKT däck som han tycker ger ett prisvärt kvalitetsalternativ som passar hans körning.
Från Gripen Wheels levererades och monterades:

FRAM = IF 600/70R30 165D TL FORCE AGRIMAX
BAK = IF710/70R42 179D TL FORCE AGRIMAX

Nu är även dubbelmontaget monterat med BKT AGRIMAX RT855 520/85R46, för att uppnå en bredd på 4.10 meter vid plöjning, vilket blir perfekt för Bosses redskap, bland annat gödselspridare.

Thony Ljungh och Bosse hade direktkontakt gällande detta dubbelmontage för att säkerställa totalbredd på 4,10.
Bakaxeln på denna traktor är justerbar för önskad spårvidd, när hjulen sitter längst in har man en bredd på 2.67 meter mätt från ytterkant till ytterkant på däcken. Bosse är mer än nöjd med dubbelmontaget som uppfyllde precis allt han önskade inklusive leveranstiden.  Denna traktor kommer att användas både till plöjning samt för gödselspridning hos kunder.

Vår kund Maskingruppen AB finns i Falkenberg och Ängelholm samt det nya samgåendet i Eslöv med Wallins traktor, med bolagsnamn Maskingruppen Wallins traktor i Eslöv AB. Maskingruppen drivs idag av Pär-Ola Jansson och Hans-Olof Jansson, söner till Gert Jansson som trappat ner och lämnat över till sönerna.

Maskingruppen i Ängelholm AB erbjuder det bästa inom park-, trädgårds-, lant- och jordbruksmaskiner. Sortiment är gediget och består av nya och begagnade maskiner samt ett brett och välsorterat utbud på vår eftermarknadsavdelning. Man erbjuder reservdelar, service och reparationer av välutbildade servicetekniker. Målet är att med hög kompetens och personlig service ta fram den ultimata lösningen för var kund och dennas verksamhet. Förutom försäljning av Massey Ferguson traktorer så har man ett brett sortiment som täcker det mesta av vad ett modernt lantbruk kräver. Maskingruppen har även befäst en position på sitt marknadsområde inom trädgård där man säljer maskiner och tillbehör till kommuner och privata aktörer.

Den nya traktorn var som sagt en svart Massey Ferguson 7726S Dyna VT Next edition 2020.

Massey Ferguson har tagit fram ‘NEXT Edition’-modellerna genom att kombinera utrustningspaket från MF 5700 S Essential och MF 7700 S Exclusive med ytterligare utrustning för att höja prestanda och komfort och paketerat det i ett exklusivt och distinkt utseende.

”Detta okomplicerade paket levererar oöverträffad prestandanivå och högt värde på lantbrukarens investering och höjer produktiviteten på mjölkproduktion, blandjordbruk, växtodling samt för andra entreprenörer”,
säger Francesco Quaranta, Vice-President Sales & Marketing Massey Ferguson Europe & Middle East.

Nu är som sagt även dubbelmontaget monterat med BKT AGRIMAX RT855 520/85R46, för att uppnå en bredd på 4.10 meter vid plöjning, vilket blir perfekt för Bosses redskap

Vi på Gripen Wheels är glada över ännu en lyckad leverans!