036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Förra veckan, den 19–21 oktober, arrangerades Elmia Lantbruk 2022 och Gripen Wheels var på plats för att visa upp delar av vårt lantbrukssortiment. I vår monter B02:40 visade vi upp lantbruksdäck från BKT Tires och intresset var mycket stort. I montern fanns även en yta avsatt för dubbelmontage och här visade vi STOCKS dubbelmontage samt vårt egna GW Duals.

Det var ett mycket lyckat arrangemang med stor uppslutning och i Gripen Wheels monter var det till och med stundtals kö för att få prata med säljarna.

Vi på Gripen Wheels är otroligt glada över att så många lantbrukare besökte vår monter och visade intresse för våra däck. Gripen Wheels säljare Thony Ljungh, Göran Jeppsson och Peter Hjerp var på plats och så här säger Thony:

”Fantastiskt många besök i vår monter. Välkända och nya BKT kunder som passade på att investera i nya däck, dubbelmontage och radodlingshjul. Tack för förtroendet och för affärerna”

Arrangören skriver i ett pressmedelande att det samlade intrycket av Elmia Lantbruk 2022 är att Sveriges lantbrukare har längtat efter att träffas. Årets tema var klimatsmart lantbruk  och mässan lockade 20 072 besökare.

Det var fyra år sedan Elmia Lantbruk sist arrangerades, efter en pandemi som ledde till att mänskliga möten begränsades och ett osäkert läge i omvärlden. Men Elmia Lantbruk gav ett uppmuntrande besked. Sveriges lantbrukare tror på framtiden.

Mässan bjöd på en innehållsrik mötesplats med över 300 utställare som presenterade nyheter och innovationer, intressanta seminarier från scenen och 300 mjölk- och köttdjur som ställdes ut i visningsringen.

Sammanfattningsvis konstaterar vi att det var ett mycket lyckat arrangemang och vi på Gripen Wheels vill tacka alla besökare som kom för att träffa oss och se våra produkter. Vi riktar även ett stort tack till arrangören för ett väl utfört arrangemang samt alla medutställare som gjorde Elmia Lantbruk 2022 till en mycket lyckad mässa.

Vi tackar för denna gång och ser fram emot Elmia Lantbruk 2024.

BKT