036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Ännu en leverans av kompletta hjul har lämnat Gripen Wheels huvudlager i Jönköping.

Den här gången är det däcket FL-630 ULTRA BKT som monterats på våra specialtillverkade fälgar.

Däckdimension:
710/50R26,5 170D/181A8 TL FL-630 ULTRA BKT

Fälgar:
24,00×26,5 FÄLG PR 10/27/281/335/+8 SV VSK SILVER

Kunden är vår återförsäljare Axima i Floby och hjulen såldes av Gripen Wheels säljare Thony Ljungh.

Det är Johan Eriksson på Axima i Floby som sålt 8 kompletta hjul till 2 st Multiva 250 spannmålsvagnar
Man har bytt ut de gamla 600 breda däcken mot dessa 710/50R26,5 170D/181A8 TL FL-630 ULTRA BKT som är bredare och går stabilare.

Vi tackar Johan Eriksson och Axima i Floby för ännu en fin affär!

 FL 630 ULTRA BKT

Detta däckfrån BKT  Tires lämpar sig för vagnar och gödselspridare efter traktorn.Tack vare den förstärkta däckfoten och en speciell mönsterdesign är däcket ett utmärkt flerfunktionsdäck för användning på alla slags åkrar och på väg.

FL 630 ULTRA minskar jordpackningen med imponerande resultat.

Axima Floby

Axima är ett privatägt maskinhandelsföretag verksamt på 19 olika platser i Västra Götaland, Östergötland, norra Halland, Jönköpings och Kalmar län.
Orterna är Björnhult, Erikstad, Floby, Färjestaden, Gamleby, Grästorp, Jönköping, Kalmar, Kisa, Kungälv, Lidköping, Linköping, Motala, Munkedal, Norrköping,
Skövde, Veddige, Vetlanda och Vimmerby.

Anläggningen i Floby är auktoriserad återförsäljare för Case IH, dessutom erbjuds försäljning av JCB, Pöttinger, Suzuki, Husqvarna m.m. Axima Floby har även ett stort utbud begagnade traktorer, redskap och maskiner.

Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell support och service.

Företaget representerar flera världsledande agenturer som Case IH, New Holland, JCB, Pöttinger, Bergmann, Krampe, Överum, Toro, Husqvarna, Polaris, Suzuki, ISUZU Pickup och Fiat transportbilar med flera.
Man strävar är att erbjuda bra och genomtänkta maskinlösningar till kunden som leder till långsiktiga relationer. Under senare år har Axima arbetat med stora och samordnade inköp av maskiner vilket ger konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser till slutkund.

Axima har under åren byggt upp ett gott renommé när det gäller att erbjuda kunder snabb och kompetent service. Tillgängligheten vid skördetid är för företaget en självklarhet.

Axima utför service på alla varumärken på alla sina anläggningar.