036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Nyligen fick Gripen Wheels leverera 4 st  650/65R25*/** 180B/200A2 TL CB792 WESTLAKE till vår återförsäljare EM-Däckservice i Jönköping som ägs och drivs av Kevin Emanuelsson.

De nya CB792 däcken monterades på en Ljungby L11 hjullastare.

Monteringen skedde ute hos kunden, Johan´s entreprenad i Ölmstad.

CB792

Detta däck har den senaste designen av däckmönster med grova klackar för bästa driv och självrensning på alla former av underlag.

Komforten i förarhytten är hög tack vare det moderna klackmönstret.

CB792 är ett starkt däck med många timmar som passar både hjullastare och dumpers.
Däcket har förstärkta sidoväggar som klarar den tuffaste körningen.

CB792 går utmärkt att regummera tack vare däckstommens moderna konstruktion

EM-Däckservice AB

Em Däckservice AB i Jönköping drivs av Kevin Emanuelsson.

Man utför däckförsäljning samt reparationer i verkstad och ute i fält.
Företaget har två ekipage som servar kunderna dygnet runt.

Företaget jobbar konstant med att kunden ska minimera sina stillestånd och tillbringa största möjliga tid på sin verksamhet. Med sina servicebussar åker man ut till kunderna och löser  däckproblemen på plats dygnet runt årets alla dagar.
Oavsett om det gäller en lastbil eller tyngre fordon.

Företagets största mål är att kunden ska minimera sina stillestånd och effektivisera sin verksamhet genom att anlita EM-Däckservice AB
Man utför bland annat reparation, montering, kontroll av mönsterdjup, lufttryckskontroll samt väteskefyllning av hjul m.m.

Nedan kan ni se tekniska specifikationer för CB792

Ljungby L11

Detta är en stark hjullstare från Ljungby Maskin med stor lyftkapacitet.
Den är längre, tyngre och starkare än Ljungby L9, men fortfarande smidig och snabb. Maskinen utsågs till vinnare av Boggis senaste test med hjullastare i 11-tonsklassen från de världsledande tillverkarna.

Ljungby Maskin utrustar din L11 med den utrustning du behöver för att få en lönsam hjullastar-investering, kontakta din Ljungby säljare. 

Gripen Wheels vill rikta ett stort tack till EM-Däckservice AB för affären och till Kevin Emanuelsson som tagit de fina bilderna, samt till Johan´s Entreprenad som valde Westlake däck levererade av Gripen Wheels.