036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Så har ännu en montering av dubbelmontage lämnat vårt lager.

Denna gång är det AGRIMAX RT 765 BKT-däck med STOCKS dubbelmontage till en Valtra S-294

Dessa ska till vår återförsäljare Lantmännen Maskin i Mörarp och såldes av Gripen Wheels säljare Thony Ljungh.

710/70R42 176D/179A8 TL RT-765 E AGRIMAX BKT
23×42 355/915 12 Lås Valtra Grå Stocks- 1PAR

 Dubbelmontaget skall monteras på en Valtra S-294 Steglös som skall användas som demotraktor

Lantmännen Maskin AB Mörarp
Lantmännen Maskin representerar de starkaste varumärkena på marknaden för lantbruksmaskiner. Här hittar du ett brett maskinprogram för små och stora gårdar, skogsbruk och entreprenad. Såväl leverantörer som produkter är noga utvalda för att ge dig lägsta totalkostnad.

om du vill provköra denna Valtra-traktor eller någon annan traktor så kontakta din Lantmännen säljare på din ort för provköring!

AGRIMAX RT 765 

Ett däck i BKT 70-serien som passar till banbrytande traktorer och olika tunga användningsområden som jordbearbetning, åker- och vägtransporter, vinskördning och besprutning. Den breda kontaktytan ger bästa möjliga dragförmåga och komfort på alla underlag i alla lägen. Däcket besitter mycket goda självrensande egenskaper och ger minskad jordpackning. Det finns i två storlekar med stålbältesteknik.

Valtra S -294

Fjärde generationens Valtra S-serie är en traktor vars balanserade prestanda hjälper dig få ut mesta möjliga av din nya investering – för maximerad produktion och minimerad kostnad.

Valtra S-serien är en stor traktor och en stor investering, men du kan vara säker på att du också får stora resultat. De grundläggande funktionerna har utformats för att hantera till och med de tuffaste uppgifterna. En kraftfull motor, steglös växellåda och optimal viktfördelning säkerställer effektivt arbete. Hydrauleffekten räcker till för att använda tunga redskap, antingen på fält eller i skogen. Den stora hytten erbjuder en rymlig arbetsmiljö, och körkomforten är i en helt egen klass.

Den mäktiga 8,4 liters motorn använder den senaste AGCO POWER-tekniken med service-fri hydraulisk ventiljustering (HLA). Modell S274 ger 270 hk eller med transportboost och SigmaPower (tillval) upp till 300 hk. S-serien erbjuds med moderna steg 5-motorer från AGCO POWER.

SmartTouch-användargränssnittet erbjuder elektroniskt och flexibelt hydraulikreglage, praktisk U-Pilot väntegsautomatik samt både automatiska och manuella körlägen.

S-serien ger kraft för tung jordbearbetning och transport, men även flexibilitet för lastarbete. Den ger utmärkt sikt och mångsidighet för alla slags redskap.

här kan ni läsa mer om denna traktor:

https://www.valtra.se/produkter/sserien/s294.html

Vi tackar för ytterligare en affär med vår kund och åtrförsäljare Lantmännen Maskin i Mörarp!