036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Vår återförsäljare och samarbetspartner EM Däckservice har varit ute i fält igen och utfört mobil däckservice. Denna gång i Järnäs.

Det var en kund som behövde få bakdäcken bytta på sin Valtra traktor. Däcken som monterades var 2 nya BKT AGRIMAX RT 855.

Dimensionen som Gripen Wheels fick leverera och som monterades på traktorn var följande:

420/85R34 142A8/B TL RT-855 BKT AGRIMAX

BKT AGRIMAX RT-855

BKT AGRIMAX RT 855 erbjuder utmärkt dragförmåga och högklassig komfort. Det är huvudsakligen konstruerat för jordbearbetning och transporter på åker och väg, men vissa storlekar lämpar sig även för besprutning och vinskördning.

AGRIMAX RT 855 har utmärkta självrensande egenskaper, så att föraren snabbt kan växla mellan åkerarbete och körning på väg

Tekniska specifikationer samt befintliga dimensioner kan ni se här.

EM Däckservice.

EM Däckservice AB i Jönköping drivs av Kevin Emanuelsson. Företaget utför däckförsäljning samt reparationer i verkstad och ute i fält. Man har två ekipage som servar kunderna dygnet runt.

EM Däckservice jobbar konstant med att minimera kundernas stillestånd så att de kan ägna sig åt sin verksamhet. Med sina servicebussar åker man ut till kunderna och löser däckproblem på plats, dygnet runt årets alla dagar. Oavsett om det gäller en lastbilar eller andra tyngre fordon.
 
Tjänster som erbjuds är bland annat reparation, montering, kontroll av mönsterdjup, lufttryckskontroll samt väteskefyllning av hjul m.m

Vi tackar ännu en gång EM Däckservice för gott samarbete och även för att Kevin fotar och lägger upp så mycket fina inlägg i EM Däckservice sociala media, som vi får ta del av.

Ni kan följa EM Däckservice på social media på länkarna nedan:

Instagram

Facebook.