036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se
från vänster; Pelle Fritzson, Maria Fritzson, Martin Andreasson och Ulf Gentoft. 

På plats i montern var Pelle Fritzson, Maria Fritzson, Martin Andreasson och Ulf Gentoft. Gripen Wheels Teamet vill  tacka alla besökare, kollegor och arrangörer för ett mycket lyckat Mittia Skogstransport som arrangerades den 16-17 augusti 2019 i Ljusdal. Vi är så nöjda med vårt deltagande och höstens ”mässpremiär”.  Vi genomför nu en storsatsning som innefattar ett ökat mässdeltagande samt annonsering. Detta i samband med att vi breddat vårt sortiment ytterligare.

I montern visade Pelle Fritzson, Maria Fritzson, Martin Andreasson samt Ulf Gentoft från Gripen Wheels, BKT entreprenaddäck, Hilo Entreprenaddäck, Westlake entreprenaddäck, Pirelli Lastbilsdäck samt United skogsdäck. Det var två fartfyllda dagar och det var jätteroligt att så mycket folk kom och besökte vår monter. På plats träffade vi många åkare och det var flera som sökte däck till sina timmerbilar och anläggningsbilar, så lastbilsdäcken fick stort intresse. Även entreprenaddäcken fångade folks uppmärksamhet. Tack till alla som besökte vår monter! 

Martin Andreasson och Ulf Gentoft
Ulf Gentoft, Pelle Fritzson, Maria Fritzson

”Sedan 1999 har Mittia: Skogstransport ­vuxit till att bli Nordens främsta mötesplats ­enbart för Dig som är en del av branschen. Här lanseras och visas de senaste nyheterna, här görs affärer och här diskuteras frågor som gör att branschen utvecklashttps://www.mittia.com/skogstransport/

Ulrika Carlström, projektleda Mittia Skogstransport

Arrangemanget var fint genomfört och mässan nådde publikrekord med över 7000 besökare. 

Tack från oss på Gripen Wheels! Vi ser fram emot hösten och kommande mässor! Nu laddar vi inför Load up North och Entreprenad Live.