036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Gripen Wheels är glada över att ha förlängt sponsringssamarbetet med Kävlinge AIKs daminnebandylag.

Kävlinge AIK tog sig obesegrade från division 3 och gick upp till division 2 säsongen 2019 och började snyggt med fem raka segrar innan Covid19 slog till och serien lades ner.

Sponsringssamarbetet mellan Gripen Wheels AB och Kävlinge AIKs dam-innebandylag har pågått under 2019 och 2020 och det hela kom på tal som en följd av att en av våra kunder, Joakim Hedin på Gummicentralen i Kävlinge, har en dotter som spelar i laget.

Gripen Wheels vill givetvis fortsätta sin sponsring till laget gynna sport och de värderingar som den genomsyras av i form av laganda, vinnarinstinkt och en vilja att utvecklas. Vidare tycker vi att det är viktigt att främja ungdomars möjlighet till aktivitet och mening.

Vi bad lagets tränare Anton att formulera några rader om laget och dess uppkomst och syfte;

”Kävlinge AIK är i grunden spelare och ledare ifrån olika klubbar som ville satsa på sin innebandy och göra det tillsammans på ett sätt som ingen annan gjorde. Där man kan tycka, tänka och framförallt påverka. Som ett naturligt steg i detta startade man 2019 Kävlinge AIK. 

Vi vill med satsningen i Kävlinge AIK sätta kommunen Kävlinge på innebandykartan igen, kommunen har en stor avsaknad på flicksidan och man hoppas och tror att detta kan få fler att få upp ögonen för sporten och få den att växa. Ska vi lyckats med tillväxten så behöver vi fortsätta att tänka nytt, annorlunda och hitta fler samarbetsformer”.

Vi är stolta över att sponsra laget och inför kommande säsong önskar vi dem ett
STORT LYCKA TILL!