036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Förra veckan, med start den 25 februari, samt denna vecka, har Gripen Wheels arrangerat däckutbildning i sina lokaler i Jönköping. Eventet blev otroligt lyckat och har redan gett många ringar på vattnet.

Under dagarna gav våra säljare utbildning i däckkunskap och undervisning av däcken i vårt huvudfabrikat BKT, samt vårt fabrikat nummer ett inom last, Pirelli.

BKT har etablerat sig som ett mycket starkt fabrikat på den svenska marknaden, med full range inom alla segment och Sveriges mest sålda fabrikat inom lantbruksdäck.

Inbjudna var våra återförsäljare och det var ett par fantastiska veckor. Vi började med First Stop och därpå följde Däckpartner, Euromaster, Däckteam och Däckia. Dagarna fylldes med däckutbildning, aktiviteter och samvaro och det hela blev otroligt lyckat.

Många av utbildningsstationerna förlades till vårt 30 000 m2 stora lager. Det var Däckkunskap inom BKTs hela range och även fälgkunskap samt utbildning på Pirelli last.

Solen sken hela första utbildningsveckan och på rasterna kunde deltagarna värma sig i första vårvärmen.

På en av stationerna gick vi igenom fälgkunskap och deltagarna fick undervisning i uppmätning.

Vi vill tacka alla engagerade och glada deltagare som kom till oss under dessa veckor. Det betyder mycket för oss och vi är övertygade om att detta stärker samarbetet framöver. Ett stort tack till all vår personal som höll i dessa fantastiska, lärorika och roliga dagar. Ett ännu större tack till våra kunder som deltog och gjorde dessa veckor så glädjefyllda.

Tack First Stop, Däckpatner, Euromaster, Däckteam och Däckia!

Så tack alla som medverkade dessa veckor!