036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Gripen Wheels är glada över att meddela att vi fortsätter att sponsra Kävlinge AIK.

Sponsringssamarbetet mellan Gripen Wheels AB och Kävlinge AIKs dam-innebandylag har pågått sedan 2019 och det hela kom på tal som en följd av att en av Gripen Wheels kunder, Joakim Hedin på Gummicentralen i Kävlinge, har en dotter som spelar i laget.

Gripen Wheels är glada över att sponsra laget och gynna sport och de värderingar som den genomsyras av i form av laganda, vinnarinstinkt och en vilja att utvecklas. Vidare tycker vi att det är viktigt att främja ungdomars möjlighet till aktivitet och mening.

Kävlinge AIK har haft en otroligt bra säsong 21/22 och siktar nu mot nya mål.

Några ord från Kävlinge AIKs tränare Anton Holmqvist, om laget och dess uppkomst och syfte;

”Kävlinge AIK är i grunden spelare och ledare ifrån olika klubbar som ville satsa på sin innebandy och göra det tillsammans på ett sätt som ingen annan gjorde. Där man kan tycka, tänka och framförallt påverka. Som ett naturligt steg i detta startade man 2019 Kävlinge AIK. 

Vi vill med satsningen i Kävlinge AIK sätta kommunen Kävlinge på innebandykartan igen, kommunen har en stor avsaknad på flicksidan och man hoppas och tror att detta kan få fler att få upp ögonen för sporten och få den att växa. Ska vi lyckats med tillväxten så behöver vi fortsätta att tänka nytt, annorlunda och hitta fler samarbetsformer”.

Gripen Wheels är glada över att sponsra innebandylaget och önskar tjejerna i laget lycka till på kommande matcher.