036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Gripen Wheels är glada över att ha förlängt sponsringssamarbetet med Kävlinge AIKs daminnebandylag.

Sponsringssamarbetet har pågått under 2019 och det hela kom på tal som en följd av att en av våra kunder, Joakim Hedin på Gummicentralen i Kävlinge, har en dotter som spelar i laget. När vi på Gripen Wheels fick frågan om sponsring var svaret ett självklart ja.

Gripen Wheels vill gynna sport och de värderingar som den genomsyras av i form av laganda, vinnarinstinkt och en vilja att utvecklas. Vidare tycker vi att det är viktigt att främja ungdomars möjlighet till aktivitet och mening.

Några av tjejerna kommer även i år att vara med i vår monter, H80, på Borgeby Fältdagar och dela ut matchfotbollar till våra besökare. Något som uppskattades enormt både av de stora och små under 2019 års mässa.

Vi bad lagets tränare Anton att formulera några rader om laget och dess uppkomst och syfte;

”Kävlinge AIK är i grunden spelare och ledare ifrån olika klubbar som ville satsa på sin innebandy och göra det tillsammans på ett sätt som ingen annan gjorde. Där man kan tycka, tänka och framförallt påverka. Som ett naturligt steg i detta startade man 2019 Kävlinge AIK. 

 Vi vill med satsningen i Kävlinge AIK sätta kommunen Kävlinge på innebandykartan igen, kommunen har en stor avsaknad på flicksidan och man hoppas och tror att detta kan få fler att få upp ögonen för sporten och få den att växa. Ska vi lyckats med tillväxten så behöver vi fortsätta att tänka nytt, annorlunda och hitta fler samarbetsformer. 

 Damlaget har i skrivandes stund spelat 16 matcher där man vunnit 15 och spelat 1 oavgjord, man kan med 5 matcher kvar säkra avancemang uppåt i seriesystemet nu på torsdag mot FC Helsingborg. 

Kävlinge AIK vill vara fortsatt stimulerande, utvecklande, professionella och framförallt, förknippas som en utav de trevligaste föreningarna”

Vi är stolta över att sponsra laget och inför 2020 önskar vi dem ett

STORT LYCKA TILL!