036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

I helgen var Gripen Wheels på hela 3 maskinvisningar!

Peter Hjerp besökte Agrohill Maskin AB i Halmstad både fredag och lördag. Första dagen kom ca 350 besökare och ägarna var mycket nöjda. Andra dagen kom ca 200 besökare.

Agrohill Maskin AB är ett familjeföretag drivet av Mats ”Guran” Karlsson tillsammans med hustrun Catarina samt döttrarna Malin och Johanna.
Deras agenturer är ledande tillverkare i branschen, vars produkter väl täcker behoven för skandinaviska lantbrukare. Söker du lantbruksmaskiner eller entreprenadmaskiner av högsta kvalité så har du kommit rätt. Agrohill Maskin har världsledande märken som Komatsu, Deutz-Fahr, Krone, Amazone och Dal-Bo samt service och reservdelar på JCB, New Holland och Case IH.

Thony Ljung stod hos Staffans Maskiner i Horred på fredagen och Mikael Gratjov var där på lördagen.

Staffans Maskin AB är ett familjeföretag som säljer både nya och begagnade maskiner och tillbehör för entreprenad, skog och lantbruk, allt från gräsklippare och vedklyvar till grävmaskiner och jordbrukstraktorer.

Staffans Maskin i Horred

I lördags, hade även Lantmännen i Falkenberg visning och Thony Ljung mötte många glada besökare som ville titta på nya däck och dubbelmontage till sina maskiner.

Lantmännen i Falkenberg

Så i helgen blev många kunder ägare till nya däck!

Vi tackar alla arrangörer och besökare, samt givetvis Peter, Mikael och Thony för att de spenderade sin helg ute hos våra ÅF.