036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Kävlinge AIK, daminnebanylaget som Gripen Wheels sponsrar har gjort en riktigt fin säsong och toppar nu tabellen med 11 raka segrar.

Sponsringssamarbetet mellan Gripen Wheels AB och Kävlinge AIKs dam-innebandylag har pågått under 2019, 2020 och 2021 och det hela kom på tal som en följd av att en av Gripen Wheels kunder, Joakim Hedin på Gummicentralen i Kävlinge, har en dotter som spelar i laget.

Gripen Wheels är glada över att sponsra laget och gynna sport och de värderingar som den genomsyras av i form av laganda, vinnarinstinkt och en vilja att utvecklas. Vidare tycker vi att det är viktigt att främja ungdomars möjlighet till aktivitet och mening.

Kävlinge AIK har som sagt haft en otroligt bra säsong 21/22. Man toppar tabellen efter att ha tagit 11 raka segrar och är hittills denna säsong det enda laget som inte har förlorat enda match!

Laget har haft som mål sedan 2019 att ta steget upp i Division 1, Skånes högsta division. Med hårt jobb, slit och uppoffringar har man nu skapat sig möjligheten för att detta kan bli uppfyllt, på hemmaplan!

Fredagen den 4 mars, klockan 20.00 slår domaren på gong-gongen och den viktigaste matchen för denna säsong startar, utfallet är glasklart. Kävlinge AIK behöver vinna eller spela oavgjort så är man klara för Division 1 kommande säsong! 

Det skickliga laget Lönsboda IBK står för kvällens motstånd, de ligger i skrivandets stund tre i tabellen och det har varit tuffa matcher under säsongen mellan lagen. 

Gripen Wheels önskar laget stort lycka inför den stundande matchen.

Några ord från Kävlinge AIKs tränare Anton Holmqvist, om laget och dess uppkomst och syfte;

”Kävlinge AIK är i grunden spelare och ledare ifrån olika klubbar som ville satsa på sin innebandy och göra det tillsammans på ett sätt som ingen annan gjorde. Där man kan tycka, tänka och framförallt påverka. Som ett naturligt steg i detta startade man 2019 Kävlinge AIK. 

Vi vill med satsningen i Kävlinge AIK sätta kommunen Kävlinge på innebandykartan igen, kommunen har en stor avsaknad på flicksidan och man hoppas och tror att detta kan få fler att få upp ögonen för sporten och få den att växa. Ska vi lyckats med tillväxten så behöver vi fortsätta att tänka nytt, annorlunda och hitta fler samarbetsformer”.

Gripen Wheels är stolta över att sponsra innebandylaget och inför kommande match och säsong önskar vi tjejerna ett


STORT LYCKA TILL!