036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Gripen Wheels fick nyligen leverera ett set BKT AGRIMAX RT 657 till Maskingruppen i Ängelholm AB, efter att Maskingruppens VD Pär-Ola Jansson sålt en Massey Ferguson 6S.180 – 2022.

Denna Massey Ferguson, en demotraktor, skulle utrustas med nya hjul då originalhjulen var för låga för kundens önskemål.

Pär-Ola Jansson på Maskingruppen kontaktade då Gripen Wheels säljare Thony Ljungh som åkte ut och mätte upp traktorn och tog fram en lösning för kompletta hjul med BKT AGRIMAX RT 657 i följande dimensioner:

Bak 650/65R38
Fram 540/65R28

Genom att använda våra lagerfälgar kunde vi snabbt leverera dessa hjul till vårbruket i Skåne.
På bilderna ser nidet fina resultatet.

RT-657 AGRIMAX BKT

Detta är ett utmärkt däck för körning på väg och för jordbearbetning samt för andra arbeten inom lantbruket.

Däcket ger förstklassig körkomfort, och bidrar dessutom med betydande bränslebesparingar. Det har stor lastkapacitet, även i hög hastighet.

AGRIMAX RT 657 är det bästa alternativet för dig som behöver ett mångsidigt och tillförlitligt däck utan att kompromissa om prestanda.

Användningsområden:

  • Transporter på väg och åker
  • Jordbearbetning
  • Skörd på vingårdar

Egenskaper:

  • God dragförmåga
  • Hög lastkapacitet
  • God förarkomfort
  • Bidrar med lägre jordpackning
  • Självrensande

Befintliga dimensioner och tekniska specifikationer har ni här.

Maskingruppen i Ängelholm

MaskinGruppen är ett privatägt familjeföretag med en historia som sträcker sig från 1948. Bolaget finns etablerat i Ängelholm och Falkenberg, samt med dotterbolag i Eslöv och Hörby. Samtliga 4 anläggningar är utrustade med fullskaliga verkstäder för verksamheten samt en ansvarig för respektive verkstad och reservdelar.
Maskingruppen erbjuder det bästa inom  Lantbruks-, Entreprenads- samt Park & Markbranschen. Företaget har ett gediget sortiment bestående av nya och begagnade maskiner samt ett brett och välsorterat utbud på vår eftermarknadsavdelning.

För de i behov erbjuds reservdelar, service och reparationer av Maskingruppens välutbildade servicetekniker. Med hög kompetens och personlig service tar de fram den ultimata lösningen för just dig och din verksamhet.

Maskingruppens största kundkrets kommer från lantbruket, Park & Mark samt Entreprenad.
Företaget arbetar med ett brett sortiment från marknadens ledande leverantörer.

Man har en stark eftermarknadsavdelning med välsorterade reservdelslager, välrustade verkstäder och för dagen tio verkstadsutrustade servicebussar.

Privatägt familjebolag med fötterna i myllan och stark framtidstro
https://www.maskingruppen.com/om-oss/

Massey Ferguson 6S.180 – 2022

En traktor som kombinerar effekt med styrka och som passar perfekt för de som söker en maskin med lite kompaktare mått, men som ändå har styrkan och kraften att lyfta (fram/bak) eller dra de mest krävande redskapen. 6S har en fyrcylindrig AGCO Power-motorer på 4,9 liter, vilken är marknadens starkaste 4 cylindriga motor

MF 6S.180 – 2022 är en kompakt, kraftfull, och manövrerbar allround-traktor med 200 hk. 6S är enligt tillverkaren både en mästare på fältet och äkta lastartraktor tack vare den perfekta kombinationen av styrka, prestanda, extrem smidighet samt smarta funktioner.

Starka fyrcylindriga motorer med enormt vridmoment ger dessa kompakta och smidiga traktorer ett utmärkt förhållande effekt gentemot vikt, genom att leverera motsvarande dragkraft, vridmoment och effekt som en större, sexcylindrig motor.  Samtidigt är den ”pigg” och reaktionssnabb och ger brukaren fördelarna med fyra cylindrar.

Vi tackar Maskingruppen i Ängelholm för vårt goda samarbete och för ytterligare en affär.
Tack även till slutförbrukaren som valde BKT däck från Gripen Wheels till sin nya Massey Ferguson traktor.

BKT Logo