036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Gripen Wheels har levererat 6 st kompletta hjul med BKT RIDEMAX FL-693M på specialtillverkade gula HD fälgar till Axima Floby.

Hjulen bestod av följande däck och fälg:

650/50R22,5 168D/165E TL FL-693M RIDEMAX BKT
20,00×22,5H2 FÄLG PR 10/27/281/335/-25 EXC HD GUL

Däcken har fyllts med LIQUIFILL punkteringsskydd för att minimera stillestånd vid stickskador och luftutsläpp.

Hjulen ska monteras på en flakväxlarvagn.  Flakväxlare THL 25 Krampe

Det var Gripen Wheels säljare Thony Ljungh som utförde affären tillsammans med Svante Göransson från Axima Floby

BKT RIDEMAX FL-693 M

Detta är det idealiska radialdäcket för lantbruksvagnar, traktorsläp, gödseltunnor och andra spridare för användning både på väg och i terräng,

RIDEMAX FL 693 M är i första hans anpassat för att köras på vägar och erbjuder utmärkt vägprestanda genom att prioritera både komfort och självrensande egenskaper. Det öppna mönstret medför även att däcket lämpar sig för att köras på lösa underlag, exempelvis på åker och i lera. Vidare ger mönstret mycket goda självrensande egenskaper.

Däcket håller hastighetsindex D/E och klarar således hastigheter på upp till 70 km/h även på de tyngsta traktorerna. Detta möjliggör högre hastigheter vid vägkörning och ger därmed stor tidsbesparing. Det låga rullmotståndet bidrar dessutom till avsevärt lägre bränslekonsumtion, samtidigt som den förstärkta vulsten och stålbälten säkerställer extra hållbarhet

RIDEMAX FL-693 M ingår i BKTs Flotation-sortiment och är däck som har utmärkt flytkapacitet och därmed mindre påverkan på marken. Tack vare den robusta strukturen garanterar dessa däck utmärkt grepp, även i kurvor eller under manövrering. Slitbanans speciella design garanterar bra grepp på alla typer av terräng och ger däcket utmärkt självrensande förmåga.

Tack vare slitbanans unika design är detta däck den perfekta lösningen för dagliga förflyttning på vägen och för kombinerad användning. Bredden på däckets avtryck ger perfekt fördelning av vikten på terrängen, vilket begränsar jordpackningen och möjliggör större lastkapacitet. Slutligen ger den radiella All Steel-strukturen, med mycket beständiga stålbälten, maximal styvhet och stabilitet.

Tekniska specifikationer och befintliga dimensioner finner ni här.

Ni köper BKT RIDEMAX-FL 693 M hos Gripen Wheels återförsäljare

Axima Floby

Axima är ett privatägt maskinhandelsföretag verksamt på 19 olika platser i Västra Götaland, Östergötland, norra Halland, Jönköpings och Kalmar län.
Orterna är Björnhult, Erikstad, Floby, Färjestaden, Gamleby, Grästorp, Jönköping, Kalmar, Kisa, Kungälv, Lidköping, Linköping, Motala, Munkedal, Norrköping,
Skövde, Veddige, Vetlanda och Vimmerby.

Anläggningen i Floby är auktoriserad återförsäljare för Case IH, dessutom erbjuds försäljning av JCB, Pöttinger, Suzuki, Husqvarna m.m. Axima Floby har även ett stort utbud begagnade traktorer, redskap och maskiner.

Aximas affärsidé är att förse lantbrukare och entreprenörer med rationella maskinlösningar samt tillhandahålla professionell support och service.

Företaget representerar flera världsledande agenturer som Case IH, New Holland, JCB, Pöttinger, Bergmann, Krampe, Överum, Toro, Husqvarna, Polaris, Suzuki, ISUZU Pickup och Fiat transportbilar med flera.

Man strävar är att erbjuda bra och genomtänkta maskinlösningar till kunden som leder till långsiktiga relationer. Under senare år har Axima arbetat med stora och samordnade inköp av maskiner vilket ger konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser till slutkund.

Axima har under åren byggt upp ett gott renommé när det gäller att erbjuda kunder snabb och kompetent service. Tillgängligheten vid skördetid är för företaget en självklarhet.

Axima utför service på alla varumärken på alla sina anläggningar.

Flakväxlare THL 25 Krampe

Krampes flakväxlare är mycket flexibla. Flakväxlaren kan användas för varierande arbetsuppgifter, till exempel spannmålscontainrar, dumpersflak på byggplatser eller torkbox för flisrtansporter. De mångsidiga användningsmöjligheterna innebär att flakväxlaren får en hög utnyttjandegrad.

Vi är övertygade om att /BKT RIDEMAX FL-693 M kommer att fungera mycket bra och med lång livslängd på flakväxlaren.

Vi tackar Axima Floby för ännu en fin affär.