036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Vi är glada över att kunna presentera ännu en fin affär och leverans.

Gripen Wheels Finland OY har levererat 4 st  BKT AGRIMAX TERIS till vår kund och maskinägare Erkki Väyrynen

Dimensionen var: 750/65 R26

Dessa monterades på en Volvo L120

Det var Leif Norrgård, Gripen Wheels Finland som fick de fina bilderna mailade till sig.

BKT AGRIMAX TERIS 

Traktormönstrat däck som passar skördetröskor men som även fungerar fint på hjullastare som används i lantbruket.

Dagens kraftfulla skördetröskor kräver däck som håller för tung utrustning och större laster, utan att skada grödan. BKT gör sitt yttersta för att förse dig med banbrytande radialdäck som förbättrar skörden. AGRIMAX TERIS är då rätt val av däck för hela din verksamhet.

Utmärkt dragförmåga och hög lastkapacitet är avgörande faktorer som ger den bästa prestandan vid alla skördearbeten eller vid lastarbeten. Det speciella skyddet i sidoväggen och förstärkt däckskuldra ökar motståndskraften – och förlänger däckets livslängd – även under krävande förhållanden.

Tekniska specifikationer kan ni läsa här

Volvo L120

 En stark och mångsidig hjullastare; specialbyggd för att flytta mer material, med större flexibilitet. Den här maskinen är konstruerad för att fungera på alla platser och kan använda en rad Volvo-redskap för att hantera alla typer av produktion – från stenbrott till vägbyggen

De nya L110 och L120 i H-serien har samma slående design som sina föregångare L120G, men dessa maskiner har uppdaterats med den senaste innovativa tekniken för högre produktivitet och bättre bränsleekonomi.

Tack vare H-seriens uppgraderingar får maskinen upp till 20 % bättre bränsleekonomi än G-serien. Faktorer som bidrar till den högre bränsleeffektiviteten är den starka motorn, andra generationen OptiShift, optimerade redskap och den nya torra parkeringsbromsen som eliminerar dragkraftförluster.

L110H och L120H är utrustade med en ny växellåda och förbättrad teknik för att öka produktiviteten med upp till 5 % – jämfört med G-serien. De intelligenta systemen, som har uppgraderats med Load Assist och CareTrack, ger värdefull information om driften vilket möjliggör lägre bränsleförbrukning och kortare cykeltider

 

Gripen Wheels tackar vår kund Erkki Väyrynen för affären och för de fina bilderna på maskinen med BKT-däcken från BKT Tires!