036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

För en tid sedan var BKT Tires på besök i Sverige med ett filmteam, för att spela in en kundstory på lantbruket Sandgården.  Gripen Wheels säljare Thony Ljungh var på plats och BKT spelade in en videointervju med honom som ni kan se här nedan.

Sandgården kör på BKT däck från Gripen Wheels, som de köper via Maskingruppen AB, Ängelholm och det är Thony Ljungh som hjälper Maskingruppen att ta fram rätt däcklösningar till slutkunderna.

Thony bor på Bjärehalvön i samhället Magnarp i Ängelholms kommun med sin fru Eva och mopsen Conrad. Tillsammans har de två utflugna barn samt ett barnbarn och hoppas på fler.

Thonys intressen är familjen, MTB, vinterbad och givetvis hans arbete.

Thony har enorm kunskap om-och mycket lång erfarenhet av däck, fälg och hjul.

Han är uppvuxen i en företagarfamilj och gick aldrig gymnasium, utan började jobba som 16 åring, direkt efter årskurs 9 på ett entreprenadföretag 1981. Så däck, traktorer, entreprenadmaskiner mm har varit ett intresse mycket länge.

På sin första anställning som 16 åring kom Thony i kontakt med däck för första gången och då entreprenaddäck. 1988 började han jobba mer professionellt med däck och 1991 började han arbeta inom grossistledet.

2006 började Thony sin anställning på Gripen Wheels och det var även då som han började jobba med BKT däck, ett av Gripen Wheels allra största fabrikat.

Han trivs otroligt bra med sitt jobb som är en av hans stora passioner och han är mycket omtyckt av både kunder och kollegor.

Thony jobbar mycket gentemot traktorhandeln och säljer då främst däck från BTK Tires.
Ett fabrikat som Gripen Wheels är exklusiv distributör av i Sverige och Finland och som ligger honom varmt om hjärtat.

”BKT har ett sortiment som troligen är det bredaste på marknaden inom lantbrukssegmentet och det gör också att det känns fantastiskt att hela tiden kunna erbjuda någonting till marknaden”
Säger Thony.

Såhär säger en av våra återförsäljare om Thony:
Jag vill passa på att tacka för det fina samarbete vi har, framförallt Thony Ljung som jag har mycket kontakt med. Han är fantastisk!
Pontus Hermansson, Gisslagården Maskin AB 

Thony är ofta ute på visningar hos Gripen Wheels lokala återförsäljare och är mycket omtyckt. Den 28–29 juni på Borgeby Fältdagar kommer han att finnas i Gripen Wheels monter E80 för att visa däck och dela med sig av sin expertis.

Vi tackar BKT Tires för att de spelade in en videointervju med Thony Ljungh och givetvis tackar vi Thony för att han svarade på lite frågor och för att han är en mycket bra anställd och kollega.