036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Gripen Wheels växer ytterligare med två nya säljare i teamet.
Vi är glada över att tillkännage att Erwin Lever och Tony Andersson anställts.

Erwin Lever
Erwin är en välkänd person i däckbranschen med hela 38 års erfarenhet, varav 23 år på den tunga sidan med ”Off the road däck”. Han har haft befattningar inom både försäljning och teknik.  Know how har han byggt upp hos Bridgestone och Michelin, samt hos ytterligare några av världens största däcktillverkare.

Erwin har främst arbetat på ledande positioner med stor erfarenhet av försäljning, kundservice och logistik samt inom startups, affärsutveckling och planering, i såväl etablerade handelsbolag som hos internetbaserade B2B-företag, på den europeiska samt globala marknaden. Hans karriär visar på en tydlig förmåga att utveckla och öka försäljningen hos de bolag han verkat och han drivs av att arbeta i teambaserade företagsmiljöer som kräver och belönar skicklighet, erfarenhet och kreativitet.

Erwin är född 1963 i Holland. Han talar svenska, engelska, holländska, franska, italienska samt tyska.
På sin fritid tycker han om att resa, ägna sig åt drönarfotografering samt att köra sin Harley Davidson motorcykel.

Tony Andersson
Tony har 37 års erfarenhet inom däckbranschen, främst från den tunga sidan med off the road däck. Han har haft befattningar som lageransvarig, budbilschaufför, orderchef, IT-chef, Vice VD, samt främst som produktspecialist för tunga däck.

Efter årskurs 9 började han på en 2 årig utbildning inom Fordonsteknik och efter avslutad praktik fick han fast anställning på en liten bilverkstad där man även monterade däck. 

1987 började Tony en anställning hos en grossist av motorcykeldäck som året därefter började sälja däck, slangar och fälgar till alla fordon. Han har därefter arbetat hos de ledande grossisterna av off the road däck på den nordiska marknaden och har stor kunskap inom försäljning och teknisk know how.

Tony bor i Landvetter utanför Göteborg med sin Sambo och två barn.

Vi hälsar Erwin Lever och Tony Andersson varmt välkomna och är övertygade om att de kommer att vara stora tillgångar för Gripen Wheels.