036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Det var fartfyllda dagar när Däckpartner arrangerade sin kickoff på Scandic Hotell Infracity i Upplands Väsby, den 15 och 16 februari.

Däckpartner Sverige AB är sedan den 1 januari 2014 ett helt fristående svenskt bolag, med närmare 140 anslutna verkstäder från norr till söder. En stark aktör på marknaden som strävar efter att kedjemedlemmarna ska bli stärkta i sitt närområde.

Gripen Wheels teamet var på plats och på bilden ser ni från vänster; Lars-Inge Holmberg, Peter Alsenlid, Tony Andersson och Tony Malm. BKT däck var i fokus, men även Aeolus LV-däck och HILO entreprenaddäck.

-”Vi hade bra tryck i montern och vi sålde vagnsdäck/hjul som vi hade mässkampanj på. Sen blev det några grålledäck och LV trailerdäck”

Sa Lars-Inge Holmberg, försäljningschef.

Det var fartfyllda dagar med många besökare och trevliga samtal. Kickoffen avslutades med middag och mingel. Vi vill tacka Däckpartner för ett lyckat arrangemang. Tack även till alla som kom och besökte oss i vår monter!

Nedan på första bilden ser ni Peter Alsenlid, Gripen Wheels och Linda Lindfyr från Däck & Bilvårdsspecialisten i Strängnäs. Därefter Tony Andersson i trevligt samtal med kund. Underst gömd i däcket ser ni Juha Kelahaara, en av delägarna på Keltech Maskin & Fordonsteknik i Enköping.