036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Träffa Gripen Wheels på Westcoast Construction Show, WCCS.
Entreprenad- och företagsmässa i Varberg.

Lördagen den 17 juni
Klockan 10:00 -16:00

Plats:
Susvindsvägen i Varbergs Östra industriområde

Detta är en entreprenadmässa och en familjefest. Maskiner och lastbilar visas upp, samt reservdelar med mer. På plats finns matservering och öltält och det ordnas aktiviteter och tävlingar för stora som små.
På scenen uppträder Markoolio.

Gripen Wheels säljare Thony Ljungh kommer att vara på plats, hos både Lantmännen Maskin AB i Varberg samt Detaljdäck i Varberg AB.

Thony kommer att visa upp däck och prata om kompletta lösningar och allt annat som entreprenörer och lantbrukare behöver i form av däck, fälg och hjul till sina redskap och maskiner.

vi delar ut fotbollar och andra fina giwe aways.

Kom och gör en bättre däckaffär!

Thony kommer att röra sig mellan Gripen Wheels två lokala återförsäljares lokaler:

Lantmännen Maskin AB Varberg
Fläktstigen

Detaljdäck i Varberg AB
Susvindsvägen 15

Om WestCoast Constructions Show

WestCoast Constructions Show, WCCS, arrangerades första gången 2022 och det blev verkligen en succé. Man ville skapa ett gratis evenemang som gynnar hela Varbergs kommun, och främst för barnen då alla aktiviteter är gratis på mässområdet. Med nästan 4000 besökare och runt 70 utställare första året tror arrangören att det kommer bli ännu bättre i år. Mässan hålls på Susvindsvägen i Varbergs Östra industriområde. Utställarna är företag och entreprenörer från hela Sverige men främst från Varbergstrakten, som visar upp allt från grävmaskiner, lyftkranar, lastbilar, truckar, mobilkranar, traktorer och mycket mer.