036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Gripen Wheels visar upp lantbruksdäck hos Agrohill Maskin AB på Furuviksringen 45 i Halmstad idag fredag den 18 mars klockan 13:00-19:00

Allt från traktorer till redskap för lantbruket visas upp.

Thony Ljungh från Gripen Wheels finns på plats för att presentera våra produkter och prata däck- och hjullösningar.

Kom in och gör en riktigt bra däckaffär!

Agrohill Maskin AB på Furuviksringen 45 i Halmstad.

Agrohill Maskin AB

Agrohill Maskin AB säljer och servar lantbruksmaskiner och entreprenadmaskiner och har ett stort sortiment av tillbehör och reservdelar.

Företaget som är ett familjeföretag drivs av Mats ”Guran” Karlsson tillsammans med hustrun Catarina samt döttrarna Malin och Johanna.

Agrohill Maskin AB innehar agenturer för ledande tillverkare i branschen vars produkter väl täcker behoven för skandinaviska lantbrukare och entreprenörer. Man säljer världsledande märken så som Case IH, Komatsu, Krone, Amazone och Dal-Bo samt har service och reservdelar till dessa och de flesta övriga märken.

Värme och familjekänsla genomsyrar hela AgroHill Maskins verksamhet.
Service och tillgänglighet är viktiga faktorer och oberoende av vilket ärende som kunderna har, så ska de känna sig välkomna in i Agrohill Maskins 2000 kvadratmeter luftiga lokaler i Halmstad.

Medarbetarna på Agrohill Maskin AB

Kom och träffa Thony Ljungh från Gripen Wheels och få hjälp med allt du kan tänkas behöva av däck, fälg och kompletta hjul. Vi kommer att ha speciella erbjudanden under visningsdagen!

Välkomna!