036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Väl mött i Monter B05:89

Den 24–27 augusti arrangeras Elmia Lastbil på Elmia mässan i Jönköping.

Gripen Wheels finns på plats i monter B05:89 för att visa upp delar av vårt sortiment av lastbilsdäck. De fabrikat som vi erbjuder när det gäller lastbilsdäck är Aeolus och Pirelli.

På årets Elmia Lastbil kommer vi att presentera en ny däckserie från PROMETEON: Pirelli Serie 02. Serien är en range bestående av fem produktlinjer som är en vidareutveckling av Serie 01, med en rad förbättringar. Däcken i Serie 02 ger mycket låg kilometerkostnad för brukaren.

Mer information om Pirelli Serie 02 finner ni här.

När det gäller Aeolus är det NEO serien som vi kommer att visa upp. Däcken i Aeolus Neo serien är byggda enligt Pirellis teknologi.

Mer information om Aeolus Neo finner ni här.

På plats från Gripen Wheels finns Ulf Gentoft, Martin Andreasson, Mikael Gratjov och Simon Parne och dem ser fram emot att träffa dig.

Kontakta någon av våra säljare för att boka möte eller få biljetter. 

Mässans öppettider:

Onsdag 24 augusti 09:00-17:00
Torsdag 25 augusti 09:00-17:00
Fredag 26 augusti 09:00-17:00
Lördag 27 augusti 09:00-17:00

Entré till mässan sker genom Entré Nord och `Entré syd. Fredag och lördag finns även Entré Öst, i anslutning till östra utomhusområdet, öppen.

Elmiamässan
Mässvägen 12
554 54 JÖNKÖPING

Länk till Elmia Lastbils hemsida.

Elmia mässan i Jönköping.

Elmia Lastbil

Elmia Lastbil 2022 arrangeras av Elmia AB i samarbete med Trailer Magazine. Det är en Internationell mässa för åkeri- och transportbranschen. Och enligt arrangören en självklarhet för hela åkerinäringen och under fyra dagar samlas en hel bransch i de tunga fordonens tecken.

Mässan är en marknadsplats där man finner information om lastbilar, tillbehör, utrustning och tjänster. Det är också ett bra tillfälle att umgås i en informell miljö och att knyta nya affärskontakter och utbyta idéer med kollegor. Ungdomar kan få  information om karriärmöjligheter inom transportsektorn.

20 års jubileum

För drygt 40 år sedan arrangerades en lastbilsmässa på Elmia. Den genomfördes av racinglegenden Picko Troberg i samarbete med tidningen Trailer. Evenemanget blev en mycket stor framgång vilket ledde till att Svenska Åkeriförbundet gick samman med Trailer och 1983 genomfördes den allra första stora lastbilsmässan tillsammans med Elmia. Årets Elmia Lastbil blir således den tjugonde i ordningen, men från och med i år är Elmia och Trailer ensamma arrangörer.

Gripen Wheels

Gripen Wheels är Nordens största grossist av tunga däck och fälgar, samt i princip alla andra däck som inte avser personbilar. 
Försäljning sker genom ett rikstäckande återförsäljarled.

Med stor lagerhållning och hög servicenivå erbjuder vi det bredaste sortimentet av tunga däck och fälgar på den nordiska marknaden.
Våra fabrikat på lastbilssidan är Pirelli och Aeolus.

Gripen Wheels har tre lagerplatser om 51 000 m2 i Sverige, Finland och Portugal.
Rätt priser, snabba leveranser och stor kunskap.

Vi ser fram emot Elmia Lastbil och våra säljare finns på plats i monter B05:89 för att prata lastbilsdäck och visa upp våra däck från Pirelli och Aeolus.

Välkomna!