036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

BKT RIDEMAX FL-693M är det idealiska radialdäcket med blockmönster för lantbruksvagnar, traktorsläp, gödseltunnor och andra spridare med kombinerad användning, men där körning på väg utgör en stor del av vardagen.

BKT RIDEMAX FL-693 M lämpar sig även för hjulbärna grävmaskiner och för hjullastare som ska gå mycket på väg. Komfort och själv-rensande egenskaper är några av egenskaperna som beskriver FL-693M

Det låga rullmotståndet bidrar till lägre diselförbrukning, medan en förstärkt vulst och däckets stålbälte säkerställer ökad hållbarhet och livslängd

RIDEMAX FL-693 M ingår i BKTs Flotation-sortiment och har god flytkapacitet vilket innebär att det bidrar med mindre påverkan på marken. Bredden på däckets markavtryck ger jämn fördelning av vikten på terrängen, vilket är det som begränsar jordpackningen och möjliggör större lastkapacitet.

Hastighetsindexklasserna D/E innebär att däcket är konstruerat för högre hastigheter vid vägkörning, vilket leder till tidsbesparingar.

Tack vare den robusta strukturen och slitbananemönstrets utformning garanterar RIDEMAX FL 693 M utmärkt grepp, även i kurvor och under manövrering, samt på alla typer av terräng.

Den radiella All Steel-strukturen, med mycket beständiga stålbälten ger maximal styvhet och stabilitet.

Tekniska specifikationer och befintliga dimensioner finner ni här.

Ni köper BKT RIDEMAX-FL 693 M hos Gripen Wheels återförsäljarled.