Företaget

Gripen Wheels är Sveriges största fristående grossist inom däck, fälg och slang för traktorer, lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner, skogsmaskiner, lastbilar, ATV, MPT och alla andra maskiner som inte är personbilar. Från vårt moderna lager i Jönköping går dagliga leveranser till alla Sveriges däckkedjor och fria återförsäljare. Genom egen import, snabba inköp och stort lager kan vi erbjuda ett brett sortiment till bra priser.

Tillväxt skall nås tillsammans med våra partners och kunder genom förståelse för marknaden och kundens behov.

Produkter

Traktordäck, lantbruksdäck, radodlingsdäck, skogsdäck, entreprenaddäck, industridäck, lastbilsdäck, MPT, ATV, Golf, dubbelmontage. Fälg och slang till samtliga däck som vi säljer.

Ägare och vision

Gripen Wheels är privatägt och startades 1993 av Pelle Fritzson, tillsammans med hans far Ulf. Pelle driver nu  verksamheten vidare tillsammans med sin hustru Maria Fritzson och Gripen Wheels duktiga anställda. Visionen är fortsatt tillväxt genom att erbjuda prisvärda däck till marknadens bästa priser, och med snabba leveranser.

Gripen Wheels ska vara den ledande och självklara distributören av stora däck på den svenska marknaden. Både på fältet och online.

Vi säljer inte bara däck, utan tillhandahåller ett helhetskoncept utformat av kundanpassad produkt, expertis och service. Konceptet kvalitetssäkras genom hela affärsprocessen – från val av leverantör till uppföljning hos kund. Detta ligger till grund för vår ambition att växa tillsammans med våra kunder. Vi erbjuder de mest prisvärda produkterna, till marknadens bästa priser och med snabba leveranser och Sveriges mest effektiva reklamationsavdelning.

Gripen Wheels – vårt åtagande till kunden är att understödja dennes effektivitet och produktivitet genom vår kundfokus och vår kompetens. Vi säljer inte bara däck – vi hjälper kunden att nå sina mål.