036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Ett flotationsradialdäck konstruerat för jordbrukssläp, tankbilar och spridare, som är perfekt för användning både på vägen och på fälten. 

Modernt jordbruk kräver att maskiner och redskap   kan användas både på fälten och transporteras från ett område till ett annat. Maskiner och redskap har arbetsuppgifter, olika förutsättningar och olika behov. Det är därför ett dilemma för många lantbrukare att välja rätt däck som klarar av de olika kraven på vägen och fälten. Och hur kan ett däck samtidigt flyta fram över lös jord eller gräsmark, ge dragförmåga på vägen, bära tunga laster och undvika att komprimera jorden? – BKT känner till de här utmaningarna och de krav som moderna lantbrukare har. Det är här som däckteknologin kommer in i bilden.

BKT, den multinationella tillverkaren av terrängdäck från Indien, som nyligen har lanserat flera produkter, är ett företag som är välkänt för att lyssna på användarnas behov. Av denna anledning har företaget utvecklat: RIDEMAX FL 615, ett flotationsradialdäck som lämpar sig för frirullande hjul på släpvagnar, tankbilar och spridare och som kombinerar många vinnande egenskaper.

RIDEMAX FL 615 har en stålbältad struktur som ger högt punkteringsmotstånd samt ökad hållbarhet och hög lastkapacitet. Den rundade däckskuldran och den stora markavtrycksytan säkerställer mindre jordpackning vilket gör däcket till en idealisk partner för arbeten på gräsmarker. Utöver dessa egenskaper gör det låga rullningsmotståndet och de goda självrengörande egenskaperna däcket särskilt lämpligt för transporttillämpningar med tung last och vikt. Kort sagt: RIDEMAX FL 615 lämpar sig ypperligt för transporter och ger samtidigt lägre markpackning och skyddar därmed jorden.

Än en gång visar indiska multination

ella företaget sin förmåga att kontinuerligt berika och uppdatera sitt omfattande produktsortiment genom att utveckla nya däck som är effektiva och perfekta för olika behov, eftersom alla driftsförhållanden kräver rätt däck.

RIDEMAX FL 615 finns för närvarande i dimensionen800/65 R 32.

RIDEMAX FL 615

Gripen Wheels är ensam distributör av BKT däck för Sverige och Finland och däcken köps via vårt återförsäljarled.

BKT Logo
Growing Together