036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Denna Caterpillar 730 dumper, som ägs av Zeppelin Rental Sverige har fått nya däck monterade och är redo för nya uthyrningsuppdrag.

Det var Gripen Wheels återförsäljare EM Däckservice som monterade 6 BKT EARTHMAX SR35 i dimensionen 750/65R25 på dumpern. 

Detta klackmönstrede däck med en konstruktion helt i stål ger maskinen utmärkt grepp, dragkraft och stabilitet samt håller mot mycket stora påfrestsningar.
Ett bra val för denna maskin som ska utföra tuffa jobb inom infrastruktur och behöver pålitliga däck.

SR35 EARTHMAX E3SR BKT

Earthmax SR 35 är ett stålradialdäck med låg profil, avsett för midjestyrda dumprar och hjullastare.

Det har utmärkt dragkraft och stabilitet.
Däckets kraftiga stålbältade hölje är mycket pålitligt och tåligt mot revor och punkteringar och det blockformade klackmönstret ger utomordentligt grepp.
Vidare har däcket hög lastkapacitet och ger god körkomfort.

Earthmax SR 35 finns tillgängligt med en skärtålig gummiblandning som ger en mycket lång livslängd även under svåra förhållanden.
Detta är ett däck med en konstruktion helt i stål.

7Earthmax SR 35 i dimensionen 750/65R25*/** är ett E3/L3 mönster med ett belastningsindex på 190 B/202 A2. Rekommenderad fälg är 24.00/3.0. och alternativ fälg är 22.00/3.0 ; 25.00/3.0
Bredden i denna dimension är 740 mm och höjden är 1601 och mönsterdjupet på dimensionen 750/65R25 är 42 mm.

Egenskaper:

  • Dragförmåga
  • Lång livslängd/ger många mils körning
  • Slitstarkt och hållbart
  • Motståndskraft mot skärande underlag
  • Stabilitet och komfort

Anpassat till följande maskiner:

  • Ramstyrda dumpers
  • Hjulastare
  • Bulldozers

Tekniska specifikationer kan ni läsa här.

EM Däckservice AB

EM Däckservice AB i Jönköping drivs av Kevin Emanuelsson och utför däckförsäljning samt reparationer i verkstad och ute i fält.  Man har ekipage som servar kunderna dygnet runt, där de befinner sig. Man utför bland annat reparation, montering, kontroll av mönsterdjup, lufttryckskontroll samt väteskefyllning av hjul m.m.

Företaget jobbar konstant med att kunden ska minimera sina stillestånd och tillbringa största möjliga tid på sin verksamhet. Med sina servicebussar åker man ut till kunderna och löser däckproblemen på plats dygnet runt årets alla dagar. Oavsett om det gäller en lastbil eller tyngre fordon.

 EM Däckservice största mål är att kunden ska minimera sina stillestånd och effektivisera sin verksamhet genom att anlita EM-Däckservice AB.

Kontakta EM Däckservice AB här.

Zeppelin Rental Sverige

Zeppelin Rental är en del av Zeppelin Sverige. Vi är ett uthyrningsföretag som erbjuder helhetskoncept inom bygg-, anläggnings-, och infraprojekt. Men framför allt är vi ett engagerat gäng som hjälper dig att lyckas med ditt projekt – en samarbetspartner att lita på.
https://zeppelin-cat.se/rental/om-rental/

Zeppelin Rental erbjuder skräddarsydda hyrlösningar för bygg- och anläggningsbranschen. 

Allt från Caterpillar-maskiner till bodar, belysning och TA-material. Företaget hyr ut alla typer av maskiner så som grävmaskiner, dumpers, hjullastare och liftar eller mindre maskiner. På anläggningen i Göteborg finns ett brett utbud av hyrmaskiner som alla har genomgått de striktaste miljö- och säkerhetskontrollerna. Företaget gör det smidigt och kostnadseffektivt för sina kunder att få tillgång till rätt maskiner för att komma i gång med sina projekt.

CAT 730

Cat 730 med en kapacitet på 17,5 m³ (23 yd³)/28 ton (31 short ton) ger beprövad tillförlitlighet, hållbarhet, höga prestanda, hög produktivitet och en ny hytt i världsklass som förbättrar förarkomforten och gör körningen enklareisk dragkraftsreglering (AATC) och assisterad lyftreglering ökar förarens komfort. 

Lastkapacite t28 ton
Nettoeffekt 276 kW
Arbetsvikt 51,9 ton

Vi tackar vår återförsäljare EM Däckservice och Kevin Emanuelsson för ännu ett fint samarbete, samt Lukas Stephensen produktmanager på Zeppelin Rental för att han valde BKT däck från Gripen Wheels. 

BKT Logo

earthmaxsr35sv