036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Vi på Gripen Wheels är jättenöjda med vårt deltagande på Load up North 2019. I montern fanns Pelle Fritzson, Maria Fritzson och Thony Ljungh. Vi mötte många befintliga och nya kunder och kollegor och de tre dagarna i Umeå blev helt enkelt succé!

I montern visade vi däck från BKT, Hilo, Wetlake, Pirelli, Aeolus och United. Vi delade ut BKT fotbollar som var mycket populära , både bland små och stora besökare. BKT sponsrar nu även La Liga, och delar de värderingar som fotbollen präglas av -fair play, strategi, vinnaranda osv

Från BKT visade vi bland annat grävardäcket EM 934 för hjulgrävare, till vänster i bild ovan. Däckmönstret är av så kallad luggtyp och fungerar bäst på asfalt, betong och andra hårda underlag. Till höger i bild syns BKT LIFTMAX LM 81. BKTs nya radialdäck för gaffeltruckar. Finns från 8 och upp till 24 tum. Pågående tester visar på resultat i nivå med de absolut mest kända däckfabrikaten på marknaden. LM 81 kommer att bli en av våra riktigaa storsäljare.

På bilden ovan från vänster ser ni Pelle Fritzson VD och Thomas Stenlund från finska Finby i Närpes. Thomas är ägare för Finby och producent  av det regummerade vinterdäcket för hjulgrävare som ni ser på bilden. Däckmönstret är 20 mm djupt och ställt i pilformation för bästa självrensning. Pågående tester visar på 3000 arbetstimmar och endast 3 mm slitage.

”Jag förväntar mig minst 15 000 – 20 000 timmar på de här däcken”

Säger Pelle Fritzson,. Vi lämnar dessutom 5 års garanti.

Besökssiffran för i år blev totalt 5738 besökare. mindre än väntat. ”Det är första gången i Umeå, och det är alltid lite tufft första året”.

Säger Anne:Lene Andersson, Nolia, kvalitetsvärd för Load up North 2019.

På bilden ser ni från vänster Thony Ljungh, säljare på Gripen Wheels och till höger Stefan Vallin från Sjönäs Mark Entreprenad AB som köpte 4 st 75065R25 BKT SR35.

Tack alla besökare i vår monter och tack Nolia för ett lyckat arrangemang!