036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Gripen Wheels Finland OY har levererat 4 st kompletta hjul med däck från BKT Tires till RengasCenter Kankaanpää Jussi Hautaniemi Oy

Däcken var följande:
4 st 620/75R26 AGRIMAX RT600 BKT

Fälgarna var Pronarfälgar.

Hjulen monterades av Jussi Hautaniemi Oy på en Volvo L90
Slutkunden är Kari Korvola.

AGRIMAX RT600

AGRIMAX RT 600 är ett idealiskt däck för gräsmark, skörde- och spridningsarbeten.
Den stora kontaktytan hos AGRIMAX RT 600 säkerställer utmärkt tryckfördelning mot marken, minskar skadorna på gräsmark och skyddar marken.

Tack vare tekniken med rundad däckskuldra, förstärkt vulst och fler däckklackar uppnås fantastisk stabilitet och dragförmåga

Teknisk data kan ni läsa här 

RengasCenter Kankaanpää Jussi Hautaniemi Oy

RengasCenter Kankaanpää Jussi Hautaniemi Oy tillhör den finska RengasCenter-däckkedjan, som är en del av den nordiska DekkPartner-däckkedjan.

RengasCenter har sina rötter i entreprenörskap och är Finlands största entreprenörsdrivna däckhandelskedja. Kedjan representerar varumärken från premiumvarumärken till lågprisvarumärken.

Man servar Bilar, Lastbilar, bussar och annan tung utrustning liksom lantbruks- och byggmaskiner etc.
Även motorcyklar, mopeder, mopeder och skotrar.

Jussi Hautaniemi Oy erbjuder bästa möjliga service inom däck och fälg för i princip alla fordon

Volvo L90E

Volvos hjullastare L90E har en flexibilitet som ger mycket god tillförlitlighet och prestanda i en mängd olika applikationer och branscher. L90E har den kraft, produktivitet och smidighet som krävs för arbete i kommuner, spannmålshantering, återvinningsanläggningar, hamnar, industrier, timmergårdar, godsterminaler och inte minst för grustag

Volvo L90E är utrustad med turbomatad lågemissionsmotor och luftkyld laddluftkylare. Motorn har elektroniskt styrd bränsleinsprutning som ger lägre bränsleförbrukning och snabbare arbetscykler. Tillsammans med lastkännande hydraulik och den intelligenta automatväxlingen (APS) ger maskinen snabb respons i alla arbetsmoment. Volvos unika lyftarmsystem TP länkage ger ett högt brytmoment och mycket god parallellföring.

Volvos egenutvecklade axlar är anpassade och integrerade i drivlinan till ett effektivt dragkraftspaket

Volvo L90E är utrustad med ett intelligent lastkännande hydraulsystem. De variabla kolvpumparna ger exakt det flöde och tryck som krävs, och fördelar kraften där och när det behövs. Den ger snabb respons, följsam körning, lägre bränsleförbrukning och exakt kontroll, även vid låga motorvarvtal.