036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Nu inför Pirelli/Prometeon och Gripen Wheels en skadegaranti på Pirelli lastbilsdäck, G serien, som är inköpta vi Gripen Wheels återförsäljare. Garantin syftar till att påvisa kvaliteten hos Pirellis lastbilsdäck och ger återförsäljaren ett verktyg att erbjuda premium lastbilsdäck med goda incitament om trygghet för kunden. Garantin ger ersättning för alla oavsiktliga däckskador som inte går att reparera fram till dess att hälften av däckets mönsterdjup återstår.

Pirellis skadegarantin ger kunden ett skydd för sin däckinvestering. Om något av de däck som innefattas av garantin skadas oavsiktligt kommer återförsäljaren att ge en återbetalning i form av en kreditfaktura, varpå äganderätten till däcket övergår till Gripen Wheels.

Ersättningens storlek är baserad på däckets slitage och om ansökan avslås innehar kund fortsatt äganderätt till däcket med fortsatt möjligheten att anmäla skadan som en reklamation.

Ersättningen utbetalas genom en schablonberäkning av kvarvarande mönsterdjup dividerat med däckets mönsterdjup vid tillverkning (mm).

Denna skadegaranti ger kunden/åkeriet en ekonomisk trygghet samt påvisar kvaliteten hos Pirellis lastbilsdäck och blir således ett incitament att välja dessa däck.

Tyvärr kompromissar många åkerier idag på lastbilsdäckens kvalitet just på grund av skaderisken. Att välja däck av lägre kvalitet innebär ofta ännu fler däckskador och stillestånd. Detta drabbar åkeriet i fråga negativt ekonomiskt och kan även dra ner åkeriets rykte bland kunderna.

Den nya skadegarantin syftar till att öka förtroendet för Pirellis lastbilsdäck samt påvisa dess kvalitet. En trygghetsgaranti helt enkelt.

För Gripen Wheels däckåterförsäljare innebär den nya garantin en möjlighet att erbjuda sina kunder en kvalitetslösning med goda incitament. Återförsäljarna har förutom en produktserie av högpresterande långlivade däck, ett verktyg som ökar kundernas förtroende. Allt helt utan extra kostnad för återförsäljarna eller deras kunder.

För ytterligare information vänligen kontakta vår LV produktspecialist/säljare Ulf Gentoft. Hans kontaktuppgifter nedan:
+46(0)709 – 590 049
ulf.gentoft@gripenwheels.se