036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Trevliga dagar hos Maskingruppen Wallins traktor i Eslöv AB.

Torsdagen den 9/12 och fredagen den 10/12 besökte Thony Ljungh från Gripen Wheels Maskingruppen Wallins traktor i Eslöv AB.

Det har varit en hel del besökare på plats trots läget med pandemin och det gjordes en hel del bra affärer med nöjda kunder.

”Kul att se en hel del besökare på plats och att få träffa kunder slutkunder. Det var en hel del affärer som gjordes och lantbrukarna rustade upp med nya däck inför våren”
säger Thony Ljungh.

Det gjordes en hel del affärer.

Thony Ljungh berättar att många gamla och kända lantbrukare passade på att införskaffa nya däck till sina traktorer samt dubbelmontage och radodlingshjul inför våren 2022.

En av de kunder som slog till var Håkan Olsson i Abbekås.
Han har nyligen köpt en Massey Ferguson 7719S av Maskingruppen Wallins traktor i Eslöv AB, säljare Anders Nilsson.

Det är Håkan vid sin traktor som ni ser på första bilden här ovan.
Håkan valde under maskinvisningsdagarna att ytterligare investera i ett dubbelmontage från Stocks med 650/65R42 165D/168A8 TL RT-657 AGRIMAX BKT till sin nya traktor

Detta är vi på Gripen Wheels mycket glada över.

RT-657 AGRIMAX BKT

Detta är ett utmärkt däck för körning på väg och för jordbearbetning samt för andra arbeten inom lantbruket.

Däcket ger förstklassig körkomfort, och bidrar dessutom med betydande bränslebesparingar. Det har stor lastkapacitet, även i hög hastighet.

AGRIMAX RT 657 är det bästa alternativet för dig som behöver ett mångsidigt och tillförlitligt däck utan att kompromissa om prestandan.

Teknisk data finner ni här

Maskingruppen AB

Maskingruppen AB finns i Falkenberg och Ängelholm samt efter det nya samgåendet även i Eslöv, med Wallins traktor med bolagsnamn; Maskingruppen Wallins traktor i Eslöv AB.
Maskingruppen drivs idag av Pär-Ola Jansson och Hans-Olof Jansson, söner till Gert Jansson som trappat ner och lämnat över till sönerna.

Man erbjuder det bästa inom park-, trädgårds-, lant- och jordbruksmaskiner.
Sortiment är gediget och består av nya och begagnade maskiner samt ett brett och välsorterat utbud på vår eftermarknadsavdelning.
Maskingruppen tillhandahåller även reservdelar, service och reparationer av välutbildade servicetekniker.

Målet är att med hög kompetens och personlig service ta fram den ultimata lösningen för var kund och dennas verksamhet.

Förutom försäljning av Massey Ferguson traktorer så har man ett brett sortiment som täcker det mesta av vad ett modernt lantbruk kräver. Maskingruppen har även befäst en position på sitt marknadsområde inom trädgård där man säljer maskiner och tillbehör till kommuner och privata aktörer.

Nedan på bild ser ni gänget på Maskingruppen Wallins traktor i Eslöv AB.

Massey Ferguson 7719 S

Traktorerna i Massey Fergusons MF 7700 S-serie har konstruerats och byggts för att uppfylla behoven hos professionella lantbrukare över branschens alla sektorer – djurhållning, växtodling, blandlantbruk och entreprenörsverksamhet.

Ett omfattande utbud av olika motoreffekter, transmissioner, hyttspecifikationer, hydraulsystem och kraftuttag innebär att enskilda kunder kan beställa en maskin som exakt motsvarar alla deras behov.

Just denna modell 7718 S har en sexcylindrig AGCO POWER-motor på 6,6 l som uppfyller de strikta kraven för steg 5 avgasrening genom att använda Massey Fergusons prisbelönta “allt-i-ett”-system, vilket nu omfattar en okomplicerad “sotkatalysator”.

Power Control-reglaget ger bekväm och okomplicerad manövrering av tre funktioner.Traktorerna i denna serie har den beaktningsvärda fördelen med motoreffektstyrning (EPM), vilket ger en effektboost på upp till 30 hk och extra vridmoment som uppgår till 980 NM. Lyftkapaciteten för denna modell är 9 600 kg.

Ett tack till Maskingruppen Wallins traktor i Eslöv AB för ett par trevliga maskinvisningsdagar.
Vi är glada att Maskinvisningarna är igång igen.
Vi riktar även ett stort tack till Håkan Olsson i Abbekås, som valde att utrusta sin nya Massey Ferguson med dubbelmontage med BKT däck från Gripen Wheels.