036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Norrmaskiner i Skellefteå har nyligen sålt 4 BKT RIDEMAX 693M i dimension 425/55R17.
Gripen Wheels fick leverera däcken, som monterades av Norrmaskiner på en Avant 860i
.

Det var Henrik Lavin, VD på Norrmaskiner som mailade bilderna på maskinen och resultatet ser ni på bilderna. Vi tackar Norrmaskiner och Henrik för bilderna och för affären.

425/55R17 140A8/129D TL FL-693M RIDEMAX BKT

FL-693M RIDEMAX BKT

BKT RIDEMAX FL-693M är det idealiska radialdäcket med blockmönster för lantbruksvagnar, traktorsläp, gödseltunnor och andra spridare med kombinerad användning, men där körning på väg utgör en stor del av vardagen.

BKT RIDEMAX FL-693 M lämpar sig även för hjulbärna grävmaskiner och för kompakta hjullastare som ska gå mycket på väg.

Komfort och själv-rensande egenskaper är några av egenskaperna som beskriver FL-693M

RIDEMAX FL 693 M

Det låga rullmotståndet bidrar till lägre diselförbrukning, medan en förstärkt vulst och däckets stålbälte säkerställer ökad hållbarhet och livslängd

RIDEMAX FL-693 M ingår i BKTs Flotation-sortiment och har god flytkapacitet vilket innebär att det bidrar med mindre påverkan på marken. Bredden på däckets markavtryck ger jämn fördelning av vikten på terrängen, vilket är det som begränsar jordpackningen och möjliggör större lastkapacitet.
Hastighetsindexklasserna D/E innebär att däcket är konstruerat för högre hastigheter vid vägkörning, vilket leder till tidsbesparingar.

Tack vare den robusta strukturen och slitbananemönstrets utformning garanterar RIDEMAX FL 693 M utmärkt grepp, även i kurvor och under manövrering, samt på alla typer av terräng. Den radiella All Steel-strukturen, med mycket beständiga stålbälten ger maximal styvhet och stabilitet.

Tekniska specifikationer och befintliga dimensioner finner ni här.
Ni köper BKT RIDEMAX-FL 693 M via Gripen Wheels återförsäljarled.

Avant kompaktlastare 860i

Avant 860i är en kompaktlastare med 1.900 kg lyftkapacitet och 3,5 meters lyfthöjd. Med nätta mått och en vikt från 2.500 kg ger Avant 860i maximal styrka kombinerat med en fantastisk smidighet.
Lyftkapaciteten är mycket stor i förhållande till vikten och maskinen klarar av alla redskap i Avants katalog. Motorn är en Kohler KDI 1903 TCR 42kW/57 hk turbo-dieselmotor, EU Stage V och US Tier 4 final.

Maxhastigheten är 30 km/h och detta är den snabbaste och mest kraftfulla kompaktlastaren hittills från Avant med Godkänd Stage V / Steg 5 – motor.

Norrmaskiner AB

Norrmaskiner AB är återförsäljare av lantbruksmaskiner, lantbruksvagnar och andra maskiner samt en mängd olika redskap. En stark maskinpartner som säljer både nytt och begagnat av diverse typ och fabrikat, samt servar kundernas maskiner.
Huvudfabrikatet är John Deere.

Man tillhandahåller också reservdelar och utför service på lantbruksmaskiner, entreprenadmaskiner, skogsmaskiner, redskap och mycket mer.

Norrmaskiner finns i Luleå, Umeå och Skellefteå/Orliden med tre moderna och fullt utrustade verkstäder, ett flertal servicebilar för fältarbeten samt en lastbil för hämtning och leveranser.

Vi riktar ett stort tack till vår samarbetspartner Norrmaskiner AB och i detta fallt till Norrmaskiner i Skellefteå och till Henrik Lavin, som mailade bilderna på den nyskodda Avanten.

BKT Logo