036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Stort tack till Rimbo Gummiverkstad, Däckpartner, som har sålt och monterat 4 BKT AGRIMAX RT-657 från Gripen Wheels på en John Deere 6155r som ägs av Wahlströms Maskin & Lantbruk AB.

Detta är ett utmärkt däck för körning på väg och för jordbearbetning samt för andra arbeten inom lantbruket. det bästa alternativet för dig som behöver ett mångsidigt och tillförlitligt däck utan att kompromissa om prestanda.

Dimensionerna som såldes var följande:
Framaxeln: 540/65R28 149D/152A8 TL RT-657 BKT AGRIMAX
Bakaxeln: 600/65R38 TL RT-657 BKT AGRIMAX

Nedan kan ni läsa mer om BKT AGRIMAX RT 657.

RT-657 AGRIMAX BKT

Detta är ett utmärkt däck för körning på väg och för jordbearbetning samt för andra arbeten inom lantbruket.

Däcket ger förstklassig körkomfort, och bidrar dessutom med betydande bränslebesparingar. Det har stor lastkapacitet, även i hög hastighet.

AGRIMAX RT 657 är det bästa alternativet för dig som behöver ett mångsidigt och tillförlitligt däck utan att kompromissa om prestanda.

Användningsområden:

  • Transporter på väg och åker
  • Jordbearbetning
  • Skörd på vingårdar

Egenskaper:

  • God dragförmåga
  • Hög lastkapacitet
  • God förarkomfort
  • Bidrar med lägre jordpackning
  • Självrensande

Befintliga dimensioner och tekniska specifikationer har ni här.

Säljs via Gripen Wheels återförsäljare.

Rimbo Gummiverkstad, Däckpartner

Rimbo Gummiverkstad ligger på Finstavägen 3 i Rimbo, verkstaden tillhör Däckpartner.
Man säljer och servar alla typer av däck, stora som små och har även däckförvaring.

Ord från kunder:

Vilka fina grabbar det jobbar på verkstan, så fantastigt hjälpsamma och snälla när jag fick problem efter rimbovägen med min bil, de ville till 100% hjälpa mig. Rekommenderar denna verkstad till 200%.”

 ”Bra service och hjälpsamma.
Varit kund där i flera år och det funkar alltid bra. Stor verkstad som även tar emot lastbilar , traktorer och andra tunga maskiner. Ofta kan man komma samma dag man ringer och få hjälp. Blir 5 stjärnor av 5

”Bland den bästa service man kan få. Klart värt över en timmes resväg. Professionella och prisvärda. Jag kommer fortsätta använda dem som däckhotell och däckbyte eftersom de har det där lilla extra.”

 

 

Stort tack till Rimbo Gummiverkstad , Däckpartner för vårt samarbete samt för de fina bilderna. Vi tackar även Wahlströms Maskin & Lantbruk AB för att de valde BKT däck från Gripen Wheels.

 

BKT Logo