036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

I helgen den 27 – 29 maj 2022 arrangerade Däckteam sin årliga kickoff med konferens & leverantörsutställning på Gothia Towers, Göteborg.

Gripen Wheels var på plats med hela åtta säljare. Följande säljare var på plats från vänster på bilden ovan: Simon Parne, Ulf Gentoft, Martin Lindfors, Maravge Dursun, Thony Ljungh, Martin Andreasson, Göran Jeppsson, Mikael Gratjov.

På schemat stod leverantörsutställning, trevliga middagar och samvaro och det hela blev en mycket lyckad tillställning.

På fredagen var det monterbygge som stod på dagordningen och säljarna roddade upp ett urval av Gripen Wheels breda program av däck. Man ordnade även med goodie bags och priser till den årliga prisutdelningen.

Efter ett lyckat monterbygge bar det av på båttur mot Långedrags Värdshus där det bjöds mat, mingel och trevligt häng i fantastisk skärgårdsmiljö.

På lördagen hölls den sedvanliga leverantörsutställningen och det var en mycket lyckad dag med många trevliga möten och besök i montern.

Gripen Wheels säljare visade upp delar av vårt breda sortiment, däribland nyheten BKT TR-461 620/60-34 som passar för bland annat hjulburna grävlastare av fabrikat Huddig och Lännen.

Vi är mycket nöjda med tillställningen och Gripen Wheels fick sälja till hela 43 verkstäder av ca 130 stycken deltagande verkstäder. Hela 144 lastbilsdäck såldes under dagarna. Bland lastbilsdäcken var det det flest ordrar på 265/70R19.5 STG:01 Pirelli.

Dagen avslutades med en fantastisk kväll med 50–60 tals tema. Det bjöds på middag och underhållning med häftig Rock ´n Roll från 50–60-talets rock-era. Som hemlig artist uppträdde Brolle Jr.

Däckteam som kedja kunde se tillbaka på ett rekordår och man hälsade nye VD:n Martin Tillsten välkommen. liksom Tommy Karadzic som kommer att arbeta som Kam/Affärsutvecklare på HK välkomna.

Mikael Jonsson avtackades för sina nio år som VD. Mikael kommer att fortsätta inom kedjan men nu som delägare i en ansluten verkstad.

Vi på Gripen Wheels tackar Däckteam för ett mycket lyckat arrangemang. Vi tackar även alla verkstäder och trevliga deltagare som var på plats,
Vi är glada över att vara en avtalspartner och ser fram emot ett bra samarbete framöver.