036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

En kundreferens från vår återförsäljare Däckcenter i Vetlanda AB, Däckpartner i Sverige AB.

Däckcenter i Vetlanda AB, Däckpartner i Sverige AB, har sålt och monterat 4 kompletta hjul med däcken Tianli AG Radial Special i dimension 620/75R26, på DW20Bx26 HD fälgar, på en Volvo L70D som ägs av Maskinservice i Vetlanda AB.

Tianli AG Radial Special

Tianli AG Radial Special är egentligen ett traktormänstrat däck, främst för tröskor, men eftersom det har så högt belastningsindex så klarar det även att sitta på hjullastare. 

Däcket är tillverkat med motståndskraftig däckstomme och gummiblandning som klarar skärande och stickande underlag vilket ger däcket lång livslängd och resistens mot skador. 

Däcket har 45 graders kraftiga mönsterbommar och 45 mm mönsterdjup.  Det ger mycket bra grepp och goda självrensande egenskaper. 

Egenskaper i korthet.

  • Högt belastningsindex – klarar tunga laster.
  • Motståndskraftigt mot vassa föremål/underlag.
  • God dragkraft.
  • Brett avtryck ger perfekt grepp.
  • Klarar hastigheter på upp till 50 km/h. 

 Tack till vår återförsäljare Däckcenter i Vetlanda AB och till deras kund Maskinservice i Vetlanda AB.

Här kan du läsa tekniska specifikationer för Tianli Ag Radial Special.

Däckcenter i Vetlanda AB

Drivs av Edvin Karlsson och Robert Pettersson och man är ytterligare tre anställda.

”Är du på jakt efter ett par snygga fälgar? Eller är det dags för däckbyte? Då har du kommit rätt! Vi fixar allt från reparation och service till däckbyte. Vi samarbetar dessutom med alla stora leasingbolag.
Vår vision på Däckcenter i Vetlanda är att du som kund alltid ska kunna lämna oss med ett leende på läpparna. Med det menar vi att du ska vara nöjd med ditt pris, mottagande och ett väl utfört arbete.”


https://dackcenter.eu/

Maskinservice i Vetlanda

Maskinservice i Vetlanda tar fram reservdelar och serviceartiklar kundernas maskiner. Man erbjuder originaldelar till New Holland, Case, Yanmar, Schaeff, Kramer och JCB . Vidare har även tillbehör såsom oljor, smörjfett och arbetsbelysning mm. Maskinservice erbjuder dessutom service och reparationer på de flesta maskintyperna.

Volvo L70D

Här kan ni läsa mer om VOLVO L70D, som ej produceras längre.

Igen, stort tack till vår återförsäljare Däckcenter i Vetlanda AB och till deras kund Maskinservice i Vetlanda AB.