036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Gripen Wheels har levererat 4 st WESTLAKE 750/65R25** TL 190B/209A2 E4/L4 CB763 till vår återförsäljare EM-Däckservice i Jönköping som ägs och drivs av Kevin Emanuelsson.

De nya CB763 däcken monterades av EM-Däckservice på en Volvo A25 dumper som ägs av Kusor Consulting AB.

Bilderna togs av Kevin från EM-Däckservice.

CB 763 WESTLAKE

CB 763 är ett däck med den senaste designen av däckmönster med grova klackar för bästa driv och självrensning på alla former av underlag.

Däcket har längre livslängd tack vare ett djupt E4/L4-mönster.
Med CB 763 får du ett starkt däck med många timmar för både hjullastare och dumpers.

De förstärkta sidoväggarna innebär att däcket klarar den tuffaste körningen.
CB 763 går utmärkt att regummera tack vare däckstommens moderna konstruktion.

Ni köper CB 763 via Gripen Wheels återförsäljare.

EM-Däckservice AB

EM Däckservice AB i Jönköping drivs av Kevin Emanuelsson.

Man utför däckförsäljning samt reparationer i verkstad och ute i fält.
Företaget har två ekipage som servar kunderna dygnet runt.

Företaget jobbar konstant med att kunden ska minimera sina stillestånd och tillbringa största möjliga tid på sin verksamhet. Med sina servicebussar åker man ut till kunderna och löser  däckproblemen på plats dygnet runt årets alla dagar. Oavsett om det gäller en lastbil eller tyngre fordon.

Företagets största mål är att kunden ska minimera sina stillestånd och effektivisera sin verksamhet genom att anlita EM-Däckservice AB
Man utför bland annat reparation, montering, kontroll av mönsterdjup, lufttryckskontroll samt väteskefyllning av hjul m.m.

Kusor Consulting AB

Kusor Consulting AB är ett företag som är verksamt inom ett flertal olika områden, bland annat entreprenad , anläggningsmaskiner  och slamrening av dammar.  Bakom företaget finns det mångårig erfarenhet och expertis. Man arbetar åt kommuner, större organisationer och mindre företag

Volvo A25G

Volvo A25G är en slitstark dumper med enastående transportegenskaper. Maskinen erbjuder produktivitetshöjande funktioner och avancerad teknik som ger ökad effektivitet utan att man behöver göra avkall på prestanda. Dumpern klarar alla typer av terräng med sina slitstarka komponenter och ökad nyttolast bidrar till maximal lönsamhet och drifttid.

Volvo A25G har en nyttolast om 25 000 kg. Korgvolymen är 15,3 kubikmeter.
Maskinens nettovikt är 22 450 kg och bruttovikten 47 400 kg.
Motorn är en Volvo D11M.

Gripen Wheels vill rikta ett stort tack till EM-Däckservice AB för affären och till Kevin Emanuelsson som tagit de fina bilderna.