036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se

Gripen Wheels är glada över att kunna presentera vinterdäcket WESTLAKE CB798 405/70R20. ”Det välkända Snowplus-mönstret finns nu som nydäck i 405/70R20.

Mönsterdjupet är hela 24 mm!

Hittills har lösningen varit att regummera gamla stommar för att uppnå ett perfekt vintergrepp till de här små hjullastarna. Men nu kan Gripen Wheels alltså erbjuda ett nydäck med vintermönster som är anpassat för de maskiner som monteras med 405/70R20.

Det här däcket passar på följande maskinmodeller:

  • Volvo L20/25
  • Volvo L30/35
  • Terex TL80/TL100
  • Wacker Neuson
  • Liebherr 507/509
  • Komatsu W95
  • Ahlmann AL85T
  • Cat 906/907/908
  • JCB 409

Gripen Wheels levererar även fälgar till de här maskinerna, i olika utföranden och färger. De flesta är lagervara hos oss idag
Gripen Wheels har försäljningsrättigheterna för hela Norden och vi lämnar 5 års garanti på alla däck från WESTLAKE.

 

Westlake; entreprenaddäcket som levererar max per krona.

Westlake entreprenaddäck som nyligen lanserats på den svenska marknaden är ett fabrikat som levererar hög kvalitet i förhållande till priset på däcken. Gripen Wheels som är officiell importör och har ensamrätt att sälja Westlake entreprenaddäck och lovar 5 års garanti.

”Dessa entreprenaddäck levererar verkligen och jag kan garantera att det är ett otroligt prisvärt fabrikat för den kräsne brukaren. Dessutom lämnar vi 5 års garanti på däcken”

Säger Pelle Fritzson, VD Gripen Wheels

Westlake entreprenaddäck tillverkas av Zhongce Rubber Group, som grundades 1958. Företaget placerar sig som nummer tio på listan av världens 75 största däcktillverkare. Huvudkontoret ligger i Hangzhou, Kina och man har 9 fabriker i Kina och i Thailand. ZC Rubber producerar personbildäck, lastbilsdäck, entreprenaddäck, industridäck, terrängdäck, jordbruksdäck, cykeldäck, motorcykeldäck och ATV-däck.

 

Företaget uppvisar försäljningsintäkter på nära 4 miljarder USD, vilket gör företaget, med 30 000 anställda, till den största däcktillverkaren på det kinesiska fastlandet, som säljer däck på 6 kontinenter. ZC Rubber växer inte bara genom grossister och återförsäljare utan också på OE marknaden och eftermarknaden. Nyckelkunder inkluderar; Schmitz-Cargobull, DSV, Volvo and TIP Trailer in Europe, Vanguard in U.S and SAIC, SINO Truck, Geely och Changan Automobile i Kina.

Den osäkra världsekonomin med svag tillväxt, samt handelskrig och antidumpningstullar ökar pressen på den kinesiska däckindustrin och tvingar företag att omstrukturera och integrera. Zhongce Rubber expanderar trots tuffa marknadsförhållanden. Detta kan man göra på grund av kontinuerlig produktutveckling och satsning på service, marknadsföring och distributionsnätverk.

-”Vi dedikerar oss sig åt att tillhandahålla uppdaterade produkter, av hög kvalitet, till konkurrenskraftiga priser, för att möta kraven från den globala marknaden och för att ta fler marknadsandelar”

Säger ZC Rubber Groups VD Jinromg Shen.

 Ni köper Westlake däcken hos Gripen Wheels och våra återförsäljare landet över.