036 - 30 75 00 order@gripenwheels.se
Alliance Tires - Agricultural tires

Westlake; entreprenaddäcket som levererar max per krona!

Westlake entreprenaddäck är ett fabrikat som levererar hög kvalitet i förhållande till priset på däcken. Gripen Wheels är officiell importör och har ensamrätt att sälja Westlake entreprenaddäck och lovar 5 års garanti.

”Dessa entreprenaddäck levererar verkligen och jag kan garantera att det är ett otroligt prisvärt fabrikat för den kräsne brukaren. Dessutom lämnar vi 5 års garanti på däcken”

Pelle Fritzson, VD Gripen Wheels

Westlake entreprenaddäck tillverkas av Zhongce Rubber Group, som grundades 1958. Företaget placerar sig som nummer tio på listan av världens 75 största däcktillverkare. Huvudkontoret ligger i Hangzhou, Kina och man har 9 fabriker i Kina och i Thailand. ZC Rubber producerar personbildäck, lastbilsdäck, entreprenaddäck, industridäck, terrängdäck, jordbruksdäck, cykeldäck, motorcykeldäck och ATV-däck

”ZC Rubber, som tillverkar Westlake entreprenaddäck satsar otroligt mycket på Forskning & Utveckling och på att produkterna ska hålla hög kvalitet. Vidare är kontakten mellan Gripen Wheels och Westlake (ZC Rubber) otroligt bra det stöd och gehör vi får, gör att vi ser mycket positivt på samarbetet”. Vi på Gripen Wheels tror att entreprenaddäcken från Westlake kommer att göra succé på den skandinaviska marknaden.

Pelle Fritzson

VD och ägare Gripen Wheels

Nedan på bilden Westlake CB763